Min vikt just nu



I början av maj 2010 bestämde jag mig för att gå ner i vikt (läs om det här). Varje dag väger jag mig och redovisar sedan min vikt på nätet. Här ovan ser du min aktuella viktstatus. Denna sida är åtkomlig via länken Min vikt just nu längt upp till höger (ovanför bilden där jag står på vågen) på bloggens startsida.

Mina tidigare blogginlägg om viktminskningsprojektet:
Jag vill gå ner i vikt
Nåt händer i min mage
Tillbaka på ruta ett igen
Jag har tappat fokus på vikten


Arkiv:


















#1 - Mia

Ajaj, väger du dig varje dag? En gång per vecka eller varannan vecka gör nog att du blir gladare!? Eller har jag fel? Du behöver kanske den här kollen dagligen för att känna dig nöjd...

#2 - Per-Anders

Mia: Just statistik är en lustmoment i det hela. Jag vill ha en daglig bekräftelse på hur jag ligger till. Då blir jag motiverad att fortsätta.

#3 - Elisabeth

Snyggt på December där, som en jul-girlang, fortsätt så för att smycka December, du går upp så sakta inför Julafton, med toppen på juldagen, så ner igen, det blir en snygg girlang.



Du vet väl att människor med en viss rondör och ett lite högre kolesterolvärde, speciellt på det goda kolesterolet, är friskare och drabbas mer sällan av Alzheimers i högre ålder,

#4 - Elisabeth

Gjorde ett inlägg eftersom jag bytt E-mail ad,

du måste ju kunna kontakta mig om jag skulle skriva otidigheter och polisen vill ha min E-mail,

(nä det var ett konstigt skämt va)



Jag fick så mycket skräp-mail på den andra, handlar man på ett ställe så ger de ut ad till andra aktörer.

#5 - Per-Anders

Elisabeth: Skönt att höra att det kan vara bra att vara lite rund. Alzheimers vill jag undvika.

#6 - Nils

Hm det verkar som du stått och pendlat vid 95 kg hela tiden. Själv ligger jag på 96 kg tut tut...nu tänker jag köra om lite om det går bra :)



mvh

N