Back from businessSå där, ja. Nu börjar jag så smått återvända från den bloggdvala jag befunnit mig i under drygt en vecka. Orsaken till min låga profil på bloggen är hårt arbete med att sätta ihop ett nytt nummer av vår personaltidning.

Bilden ovan tog jag förra helgen när jag var på ett litet krogbesök i Sundsvall. Flaskorna var en del i restaurangens dekorationer och jag kunde inte låta bli att ta en bild.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Snart är det påsk

Härom dagen hjälptes min sambo och jag åt att baxa ner kartongen med påsksaker från vinden. I den finns det diverse porslinstuppar, färgade fjädrar och pappägg. Förmodar att vårt hus inom kort kommer att ändra skepnad och lysa i limegrönt och gult vilket verkar vara påskens färger i år.

Själv har jag påskdekorerat min blogg med en speciell påskheader längst upp och en liten påskvinjett här till höger. Snyggt va?

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Min hjärna tar en pausDet har varit en intensiv vecka, denna vecka. Jobbet med vår tidning har under den senaste veckan tagit all kraft, och nu är det endast några dagar kvar tills vi ska lämna över den till tryckeriet.

Jag har varit så trött på kvällarna att jag inte ens orkat blogga, trots att jag faktiskt verkligen gillar att blogga. Men när dagarna ägnats åt att skriva en massa genomtänkta texter, då har det inte funnits så mycket kreativitet kvar till bloggandet.

Nu ska min hjärna få vila lite under helgen, så kanske den om några dagar kan leverera ytterligare några texter. Det kanske till och med hamnar några rader på bloggen.


Läs även andra bloggares åsikter om
, ,

Mobiltest

dsc00032 (MMS)

Dagens blogginlägg är bara ett test. Testar att blogga via mobilen. Ska bli spännande att se om det funkar. Bilden ovan tog jag i höstas när jag försökte dra nytt elsystem på släpvagnen till bilen. Det var den bästa bilden jag hittade i mobilens minne.