Så typiskt

Fredag kväll. Jag sitter på en stol intill öppenspisen och tittar in i elden.
 
Jag tänker på livet.
 
Och precis nu glömde jag bort vad jag tänkte skriva, det vill säga vilken slutsat jag drog när jag tittade in i elden och tänkte på livet. Sånt där stör mig. Alltså när jag kommer på nåt klurigt och tänker "det där ska jag blogga om" och precis när jag ska skriva så är det borta. Bortglömt. 
 
Fan.
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Livet, bloggning, Timrå, Sundsvall

Ute på hal väg

Idag har jag kört de nära 50 milen mellan Sundsvall och Piteå. Sex och en halv timme tog det, inklusive paus för ostmacka vid Höga Kustenbron samt en stekt älgkorv på Statoilmacken i Carlshem, Umeå. Jag brukar vanligtvis klara sträckan på sex timmar blankt men idag blev det att ta det försiktigt på vägen. De första tio milen var det underkylt regn, resten nollgradigt och snörök. 
 
Jag mötte åtskilliga plogbilar under resan. Bilden ovan tog jag på E4 strax söder om Piteå. 
 
I Piteå med omnejd ska besöka några av företagets arbetsplatser. Jag ska intervjua anställda och ta bilder - som sedan ska resultera i ett antal artiklar i personaltidningen. Det kommer att handla om allt från arbetsmiljö till produktionsprocesser. 
 
Jag gillar att möta människor i deras vardag och få lära mig mer om vad som händer på deras arbetsplatser. De flesta brukar alltid ha något spännande att berätta. 
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Arbete

Fototriss: prickar

Prickar hittar man överallt. Min första bild har jag tagit på golvbrunnen i pannrummet. Under locket lade jag en ficklampa som lyser genom öppningarna (prickarna).
 
Nästa bild har jag tagit på en av sambons klänningar som hänger i sovrummet. Klänningen är blå med vita prickar.
 
Tredje bilden tog jag på sambon och mig (30 sekunders fördröjning på kameran) innan vi klev upp. Varje lördagmorgon brukar vi ligga kvar en stund extra i sängen och surfa lite på nätet i varsin mobil. De prickiga strumporna köpte vi till varandra i julklapp.
 
Bildena har jag också lagt upp på Instagram.
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Fototriss, Instagram, prickar, prickigt, foto, Timrå, Sundsvall