Gud hör bön


 
Jag har bönat och bett.
 
Jag har varit nere på mina bara knän.
 
Jag har kastat mynt i fontänen på torget i Timrå. 
 
Idag blev min önskan verklighet: Freddie Wadling blir en av deltagarna i TV4-såpan Så mycket bättre. Än så länge är namnen på två deltagare släppta; förutom Wadling kommer även Jill Jonsson att delta.
 
Under alla år som Så mycket bättre har visats har jag önskat att Freddie Wadling skulle delta. Wadling är helt klart en av Sveriges bästa sångare med en lång karriär bakom sig, och under åren har han varit delaktig i en rad olika musikkonstellationer. Själv tycker jag han var som bäst under den period han var vokalist tillsammans med Fläskkvartetten.
 
Rent fysiskt ser han numera inte ut att vara i någon toppform men rösten är det inget fel på. 2010 var jag på en konsert med Wadling på Sundsvalls Teater - en riktig höjdarkonsert. På videoklippet ovan gör Freddie Wadling en helskön tolkning av den gamla schlagern Alla har glömt. Framförandet var ett av inslagen i mellanakterna på Melodifestivalen 2010. 
 
Det ska bli spännande att få höra vilka övriga deltagare blir i årets Så mycket bättre.
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om freddie wadling, så mycket bättre, blogg100, musik
#1 - BP

WTF är Freddie Wadling?????? Aldrig hört talas om, men så är jag ju totalt kass på allt vad musik heter. Men ABBA vet jag vem det är;-)

Svar: Det hade möjligen varit lite anmärkningsvärt om du inte känt till ABBA.
Per-Anders

#2 - Mammahäxan

Hurra va kul! En av Sveriges bästa röster.Hoppas hans kropp orkar med en Tv inspelning bara..Han har konsert 1/4 i Stockholm och sen i Göteborg.Planerar att se honom.

Svar: Troligen kommer han nog inte att orka med några vilda lekar på gräsmattan.
Per-Anders

#3 - Anna-Lena

Det kanske är väst att se nästa omgång av serien. Hoppas att de lyckas locka fler artister som har något att ge.

Svar: Det hoppas jag också.
Per-Anders