Dags för Blogg100 igen

 
Framme i fjällstugan. Fyra timmars bilfärd på vintriga vägar. Allt gick bra.
 
Nu sitter vi i stugan och det är bäckmörkt utanför fönstret. Här inne är det varmt och skönt. Jag känner frid i sinnet.

På Facebook dök det upp en flash om att Blogg100 är tillbaka igen. Den 1 mars startar årets bloggutmaning och jag tänker vara med. Brukar vara kul det där.
 
Bilden visar underredet på varmvattenberedaren i stugan vi befinner oss i. Varmvattenberedare är en viktig komponent i fjällstugor.
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om blogg100, fjällsemester
#1 - Mia

Önskar er en trevlig vistelse i fjällstugan...

Blogg 100, jo där brukar jag vara med. Just nu går bloggandet trögt så det vore en riktig utmaning att gå med där. Å andra sidan är jag helledig nu, så nog skulle jag ha tid till det! Kanske hänger jag på ännu ett år.

Svar: Mitt bloggande går också trögt, mest beroende på att så mycket annat i livet upptar min tid (mest inom jobbet). Ser fram emot blogg100.
Per-Anders

#2 - Ulla Maria

Ha ha, så skönt att varmvattenberedaren verkar vara i god kondition. Såg också att blogg100 var på gång. Förra året missade jag att det drog igång men i år tänker jag självklart vara med.
Ha det nu så hälsosamt och stärkande i fjällen. :-)

Svar: Det ska jag.
Per-Anders

#3 - BP

Tack för påminnelsen! Har varit med två år i rad, men tror inte att jag hoppar på i år då vi ska på långsemester - troligen utan tillgång till internet/wifi. Det kommer att svida, jag vet!

Svar: Semester utan internet..? Sånt kan vara farligt för hälsan.
Per-Anders