Årets frisyr hos Ryan Air

 
 
När jag och sambon semestrade på Malta i juni så flög vi med Ryan Air. 
 
Första gången jag flög med Ryan Air var för drygt 12 år sedan. Jag och min (då tonårige) son flög till London och jag minns att vi hade matsäck med; yoghurt, läsk och mackor som jag gjort i ordning innan. Flygturen var trevlig, men allra bäst var det låga priset.
 
Under de följande åren har jag flugit otaliga gånger med Ryan Air, bland annat till Barcelona, Riga och Kroatien. Visst, Ryan Air har en inte helt sympatisk personalpolitik, de har märkliga extraavgifter och de kan ibland vara rejält försenade (med extremt stressad personal som följd) men hittills har flygturerna jag gjort med bolaget gått (peppar peppar) hyfsat bra. Och de har framför allt varit billiga.
 
Under samtliga resor jag gjort med Ryan Air har jag slagits av att alla kvinnliga flygvärdinnor haft samma frisyr (med en knut i nacken) - som jag tidigare bloggar om här. Sambon och jag har alltid skrattat lite i smyg åt Ryan Airs frisyrnorm men när vi flög med dem nu senast upptäckte vi att flygvärdinnorna hade en helt annan frisyr - traditionell hästsvans. Undrar om det är flygbolaget som ändrat sin frisyrnorm eller kanske tagit bort den helt.
 
Ryan Air får mycket kritik, många gånger helt berättigad, men än så länge är inte min smärtgräns nådd. Om Ryan Air ger mig möjlighet att flyga till olika destinationer i Europa för endast några hundralappar så är det helt ok för mig. Bara jag åtminstone får sitta ner under resan.
 
Bilden tog jag under min senaste resa med Ryan Air. Jag noterade då att flyvärdinnorna hade en ny frisyr.
 
 
Aftonbladet:
 
Läs även andra bloggares åsikter om Ryan Air, resor
#1 - Kenneth

Ja vi flyger hela tiden med Ryan air och jag har inget ont att säga om det visst har vi råkat ut för nån försening men det har väl andra flygbolag med och deras extraavgifter får man väl ta om man flyger med dem även deras hårda regler ananr kan man väl flyga med ett annat bolag :)

Svar: Om totalpriset fortfarande är lågt så är de helt ok.
Per-Anders

#2 - BP

Vad du är uppmärksam - helt i min "klass".
Vi har bara flugit med Ryan Air en enda gång. Närmaste flygplats är Nyköping som ligger ca 170 km från Täby. Alltså tar man bilen dit och måste parkera den vid flygplatsen. När vi då räknade ihop det hela kom vi fram till att det är lika dyrt som att ta en taxi till Årlanda (ca 20 km bort) och flyga Norwegian. Har du testat dom! Fri wifi ombord, sprillans nya flygplan, extra benutrymme med mera. De har dock mesr stewarts utan hästsvans;-)

Svar: Fri Wifi..? Då måsta jag nog prova Norwegian jag oxå.
Per-Anders

#3 - Anneli

Såg en dokumentär för ett tag sen om flygbolaget.
Visserligen är de nästan alltid väldigt styrda men det räcker om hälften av det som visades är sant.
Jag åker ALDRIG med dom! Aldrig någonsin.

Svar: Ok.
Per-Anders