Äntligen fri

Idag har jag tagit det slutgiltiga steget.

Efter lång tids tvekan är jag nu framme vid den punkt då jag inte längre är rädd att kasta mig ut i det okända. Nu har jag samlat allt det mod, och all den kraft, som varit nödvändig för att jag ska kunna frigöra mig från bojorna:

Jag har slutat att följa serien Lost.

Ända sedan 2005 när Lost startade har jag följt serien och sett vartenda avsnitt. Jag tyckte de första omgångarna var väldigt spännande, och imponerades av att serien var så välgjord. Handlingen var genomtänkt och serien saknade tramsiga såpaintriger.

Men efter så där tredje omgången hände något. Spänningen försvann och istället blev det mer av intriger och mord. När nu den femte omgången startat har jag gett upp. Inte nog med att serien blivit tråkig och fullständigt obegriplig, TV 4 har också bytt sändningstid. Den tidigare tiden på onsdagar klockan 21.00 har bytts ut mot tisdagar klockan 22.40. Det avgjorde saken. Nu är jag äntligen fri från Lost.

Jag har tidigare bloggat om Lost. Läs inlägget här.

Nu till ett litet experiment: Milla om hur du känner för Lost. Det finns fyra känslolägen att välja bland (se de fyra färgerna i rutan nedan).
Tryck på den färgprick du tycker stämmer bäst (om det står "Skapa din egen mill-widget" här nedan - tryck på krysset uppe i högra hörnet på rutan. Kryssa även bort den följande rutan så ser du rutan med de fyra färgerna). Vi får se om det funkar. 

 


Läs även andra bloggares åsikter om , ,