Jag såg fel låt vinna för jag var där

 
Sen lördag kväll. Sambon och jag har varit och sett årets Mellofinal live i Friends Arena i Solna. Nu pustar vi ut på hotellrummet intill Globen. 
 
Jag är ingen Mellofantast och jag gillar definitivt inte schlagermusik. Men på nåt underligt vis har Melodifestivalen blivit hela Sveriges gemensamma fest. Och vi är många som deltar - de flesta hemma i TV-sofforna men också på plats under deltävlingarna och i finalen.
 
Även undertecknad med sambo brukar delta i Mellofesten via TVn. Och det här året bestämde vi oss alltså för att också se spektaklet på plats.
 
Kort sagt så var det en trevlig tillställning. Oerhört mycket folk var på plats (jag vet inte hur många men arenan har plats för 65 000 och det såg nästan fullsatt ut) och stämningen var på topp.
 
Tyvärr vann dock fel låt. Nano borde ha vunnit. Boris Renés låt var också bra. Jag vet, för jag var där.
 
Blogg100/11
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Blogg100, Mellon, Melodifestivalen, musik, Boris René, nano
#1 - Vonkis

Håller med. Jag hejade på Nano men det kunde ha varit en sämre vinnare än Robin.

Svar: Jag tror Nanos låt är mer gångbar internationellt än Robins låt. Robins låt känns bara streamline, tycker jag.
Per-Anders

#2 - Anna-Lena

Årets låtar har gått mig totalt förbi. Jag brukar se på slutfinalen men i år var jag på 30års-
överraskningsfest och missade allt. Det är inget jag sörjer direkt.

Svar: Jag kan berätta att du inte missade så mycket när det gäller TV-sändningen. Däremot var det häftigt att se det hela live.
Per-Anders

#3 - BP

Följer inte Mellon ens från TV-soffan. Lyssnade dock på vinnarlåten efteråt på Aftonbladet. Kan väl säga som så att det enda positiva med låten var att den framfördes av en himla snygg kille.

PS. Bilden du har lagt upp är otroligt bra! D.

Svar: Tack! Antar att många röstade på gossen därför hans utseende faller många damer (och kanske även en del herrar) i smaken. Musiken (som det egentligen handlar om) har därmed mindre betydelse.
Per-Anders