Hamnade David Bowie i himlen när han dog?

 
1977 dog Elvis Presley. Jag tillhörde inte hans beundrarskara men jag vet att väldigt många andra gjorde det.
 
Jag minns att strax efter hans död gjordes en låt av en artist som jag nu inte minns namnet på. Låten hette Elvis calling from heaven och jag har försökt googla på låten men inte lyckats hitta någon information om vare sig låten eller artisten. 
 
Det var en ganska bisarr låt där sångaren (med en Elvislik röst) utgav sig för att vara den avlidne Elvis som berättade för sina fans att han hade det bra där uppe i himlen. Otroligt nog blev låten en hit. 
 
2016 blev året då många rockstjärnor lämnade jordelivet. David Bowie, Prince, George Michael m fl. Jag noterar att jag inte hört talas om nån låt som heter Prince calling from heaven. Det närmaste man kan komma är kanske Freddie Wadlings medverkande i fjolårets upplaga av Så mycket bättre. Han avled ju strax innan inspelningarna skulle starta men medverkade ju ändå både i intervjuform och vià sin musik.
 
Fast tiderna förändras ju i takt med den tekniska utvecklingen. Numera kanske inte rockstjärnor kommer till himlen när de dör. I dessa internettider kanske de istället hamnar i molnet. Vem blir först med att göra låten David Bowie calling from iCloud?
 
Blogg100/18
 
Läs även andra bloggares åsikter om Musik, blogg100, molnet, iCloud
#1 - BP

Hahaha! Det var ett riktigt roligt inlägg! Oh med "David Bowie calling from iCloud" skulle ju ge "Ground Control to Major Tom" en hel ny dimension om man säger så.

Svar: Ja, precis.
Per-Anders

#2 - BP

Än en gång får du fiska upp min kommentar från skräpposten - grrrhhhhh

Svar: Ja precis.
Per-Anders

#3 - Lena

Haha det här var kul, lätt makaber, läsning. Gillas! Och sen skrattade jag vidare åt BP nya dimension på Major Tom

Svar: Vi ska alla i molnet hamna en dag.
Per-Anders