En saga från Hornsgatan

 
Idag ska jag berätta en liten saga:
 
Det var en gång en man som gick efter Hornsgatan på Södermalm i Stockholm. Medan han gick trottoaren fram höll han sin smartphone framför sig, och i den tittade han på en film. Men så kom polisen och tog honom därför att filmen var dubbad. :)
 
Nån som fattar vitsen? 
 
Som en ledtråd går det bra att titta på bilden ovan som jag tog härom veckan på en tvärgata till Hornsgatan. Det var första gången jag såg den exotiska skylten och kände att jag måste fotografera den.
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Blogg100, Stockholm, Södermalm, Hornsgatan, dubbdäck, humor
#1 - Jessica Högberg

Ha ha, den var rolig!

Svar: Yes!
Per-Anders

#2 - BP

Hahaha!
Nu hamnar jag ju i din skräppost igen - som vanligt alltså, men jag kommenterar ändå;-)
Fattar tyvärr inte vitsen, men jag vet att det är förbud på dubbdäck på Hornsgatan pga av partikelutsläpp.

Är på Hornsgatan ganska ofta, då en av våra favo lunchställen finns där, men jag har aldrig sett den här skylten. Eloge att du har hittat den! Turister i stan hittar betydligt mera här än "urinvånara verkar det som";-)

Svar: Jag har tagit bilden i korsningen Hornsgatan-Rosenlundsgatan. En dubbad film har ju pålagt ljud med tal i ett annat språk än originalspråket. Och på Hornsgatan är det ju dubbförbud...
Per-Anders

#3 - Mia

Den som söker den finner... Finns skylten på riktigt? Tvärgata till Hornsgatan? Du uppger inte var du var.... :-) Tror det är litet förtidigt 1 april-dille du fått... :-)

Svar: Skylten finns definitivt på riktigt. Bilden har jag tagit i korsningen Hornsgatan och Rosenlundsgatan. Det är Rosenlundsgatan som syns på bilden. Jag såg även flera likadana skyltar på själva Hornsgatan.
Per-Anders