Det är visst snyggt med kopparrör

 
För ett tag sedan bytte vi energisystem här hemma. Tidigare hade vi en pelletspanna som gav oss värme i elementen men i höstas åkte hela den anläggningen ut. Istället lät vi en VVS-firma installera en luft-vatten-värmepump. Den är betydligt mer lättskött, driftsäker och definitivt renare (ingen rök och sot som från pelletspannan).
 
I samband med installationen av den nya anläggningen ingick även montege av ett gäng nya rör i källaren. VVS-killarna var väldigt noga med att kapsla in rören i vita plasthöljen men jag sa: "nej, vafan, jag vill att rören ska synas! Det är ju trendigt med rör!"
 
"Va..?" sa VVS-killarna.
 
Jag har ju alltså noterat att i flera nyöppnade restauranger i Sundsvall är kopparrör som en del av inredningen (se exempel på bilden ovan som jag tagit på restaurang E-street). Om de används till att transportera vatten i eller om de endast är dekorationer - det vet jag inte, men jag tycker definitivt det är coolt.
 
Coolt blev det även i vårt pannrum med snygga kopparrör på väggarna (bilden nedan). 
 
Blogg100/13
 
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Blogg100, dekorationer, trender
#1 - Jessica Högberg

Ja, snyggt! Kan bli lite varma😉

Svar: Man får vara lite försiktig.
Per-Anders

#2 - Anna-Lena

Snyggt!

Svar: Jajemän!
Per-Anders

#3 - BP

Bra gjort P-A!!! Kopparrör är väldigt inne och sååååå himla snygga. Ni var troligen inte inne i Mood, en shoppinggalleria i Stockholm. Där finns hur många coola kopparrörinstallationer som helst. Gallerian är värd ett besök bara för kopparrören:-)

Svar: Den övre bilden är tagen i en restaurang i Sundsvall. Den undre bilden är tagen i vår källare.
Per-Anders