Är en bra hamburgare god, snabb eller billig?

Birsta.
 
Det byggs fler och fler hamburgerrestauranger i Birsta köpstad. Nu senast Big Boy som slog upp portarna till sin nybyggda restaurang strax intill den näst nyaste - Burger King. Sedan tidigare finns Max och McDonalds i området (samt Sibylla inne i Birsta City). 
 
Konkurrensen är alltså hård om hamburgersugna Birstabesökare. Frågan är: räcker kunderna till för alla hamburgare som väntar på att bli uppätna eller kommer någon av de nämnda hamburgerrestaurangerna att så småningom slås ut? 
 
Vilka egenskaper har då vinnarna i hamburgerfighten? Är det priset, snabbheten vid beställning eller är det kvaliteten på själva hamburgaren? Vilket är viktigast för en hamburgerkund; att få hamburgaren snabbt eller är kunderna beredda att vänta några minuter extra för att få en extra god (stor och fet) hamburgare. Eller handlar det enbart om priset? 
 
Jag ska erkänna att även jag ibland stannar till vid någon av hamburgerrestaurangerna. Det är lättsamt och enkelt sätt att lösa middagbekymren om jag är och handlar i Birsta. Men lyckligtvis är det en ovana jag inte faller för speciellt ofta.
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Blogg100, hamburgare, mat, Birsta
#1 - BP

Big Boy har då inte kommit till 08 än. Äter ytterst sällan på kedjor utan föredrar högrevsburgare gjorda av icke-kedjor om du förstår vad jag menar.
Jag väntar gärna några minuter extra på en GOD och framförallt VARM oh inte kall burgare.

Svar: Jag förstår vad du menar.
Per-Anders

#2 - Jessica Högberg

Väntar gärna även om jag faller för snabbt då och då

Svar: Typ så tänker jag också.
Per-Anders

#3 - Anna-Lena

Bessöker inte ofta någon hamburgerrestaurang, men i somras var jag bara tvungen att äta på Krysset i Skellefteå, när jag ändå var i närheten. Jag ser nu att den tillhör Maxkedjan.
Vet inte om den gjorde det när jag som övre tonåring åt mina Parisare där.Då var den en mycket populär korvkiosk som hade öppet långt in på natten. Parisare var en tjock grillad korvskiva, mellan två hamburgerbröd. Men diverske extra tillbehör, om man så ville. Jag brukade ha bostongurka, senap och ketchup på min.
Tyvärr glömed jag att fråga om den i somras... jag tog ett vanligt hamburgermål. Den smakade som de flesta andra.

Svar: Max i Skellefteå har stannat till i flera gånger när jag varit på väg norrut (Piteå) på olika jobbresor.
Per-Anders

#4 - Vonkis

Om det ska gå snabbt så föredrar jag MAX, inbillar mig att deras är lite fräschare. Bästa stället jag ätit på kommer jag tyvärr inte ihåg namnet, bara att restaurangen var 50-talsinspirerad, och det säger inte så mycket egentligen. Skulle vilja testa Käk, Petters ställe.

Svar: Fast MAX är ett ställe där jag tycker det tar lite väl lång tid.
Per-Anders

#5 - Vonkis

Lily´s burger heter stället!

Svar: Ok.
Per-Anders