Är en bra hamburgare god, snabb eller billig?

Big Boy har då inte kommit till 08 än. Äter ytterst sällan på kedjor utan föredrar högrevsburgare gjorda av icke-kedjor om du förstår vad jag menar.
Jag väntar gärna några minuter extra på en GOD och framförallt VARM oh inte kall burgare.
Bessöker inte ofta någon hamburgerrestaurang, men i somras var jag bara tvungen att äta på Krysset i Skellefteå, när jag ändå var i närheten. Jag ser nu att den tillhör Maxkedjan.
Vet inte om den gjorde det när jag som övre tonåring åt mina Parisare där.Då var den en mycket populär korvkiosk som hade öppet långt in på natten. Parisare var en tjock grillad korvskiva, mellan två hamburgerbröd. Men diverske extra tillbehör, om man så ville. Jag brukade ha bostongurka, senap och ketchup på min.
Tyvärr glömed jag att fråga om den i somras... jag tog ett vanligt hamburgermål. Den smakade som de flesta andra.
Om det ska gå snabbt så föredrar jag MAX, inbillar mig att deras är lite fräschare. Bästa stället jag ätit på kommer jag tyvärr inte ihåg namnet, bara att restaurangen var 50-talsinspirerad, och det säger inte så mycket egentligen. Skulle vilja testa Käk, Petters ställe.