Allt väl hittills

 
Det här är mitt inlägg nummer 26 i bloggutmaningen Blogg100. Alltså har jag tagit mig igenom en fjärdedel av de 100 inlägg jag tänkt posta. Hittills har det gått bra, förhoppningen är att det ska gå bra även fortsättningsvis.
 
Vissa inlägg har kanske blivit lite tramsiga, men det bjuder jag på. Sociala medier är ju främst underhållning och opinionsbildning (tycker jag) och allra bäst blir det när humor och opinionsbildning sker samtidigt. Tramsnivån i min blogg är alltså uppfylld och nu är min ambition att öka andelen seriösa inlägg, exempelvis om samhällsfrågor och politik. Men den typen av ämnen kräver oftast mer tid och kraft, något som det råder viss brist på i min verklighet.
 
Bilden ovan tog jag idag på vår söndagsmiddag: falukorv som intogs med pasta.
 
Blogg100/26
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Blogg100
#1 - BP

Personligen gillar jag dina humoristiska "tramsinlägg" betydligt mera än dina "seriösa". Det kan mycket väl bero på att jag inte är ett dugg intresserad av politik, även om till och med jag har drabbats av Trump-effekten.

Lite roligt är ju också att du vanligtvis är en "periodare" när det gäller att blogga regelbundet. Men när Blogg100 dyker upp så "levererar" du dagligen. Konstigt;-)

PS. Falukorven förstör hela inlägget;-) DS.

Svar: Ja, det är mycket som är konstigt här i livet.
Per-Anders