Jag - en Neil Youngkille

 
Trumpifiering. Preppa. Mukbang.
 
Jag läser listan med nyord 2016 och ovanstående är tre av dem. Ytterligare ett nyord från 2016 är Dylanman. Ordets innebörd beskrivs i nyordslistan som "man som beundrar Bob Dylan och som anser sig förstå honom särskilt väl". Enligt beskrivningen har en Dylanman ett stort ego och förväntar sig att omgivningen andäktigt ska låta sig hänföras av dennes storverk.
 
Den sorten har man ju träffat på några gånger och jag blir lika irriterad varje gång. Självupptagna personer som bara vill prata till, inte med, andra människor har jag fått nog av.
 
Själv hade jag faktiskt inte hört ordet Dylanman förut, och jag har heller ingen ambition att bli någon sådan. Istället skulle jag vilja kalla mig för en Neil Youngkille - helt enkelt därför att Neil Young är så jävla bra!
 
Bilden: när jag blir stor vill jag bli som Neil Young - en man som trots sin mogna ålder fortfarande rockar fett.
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Dylanman, nyord, musik, mansideal

Kommentarer
Postat av: meh.blo.gg

Neil Young är bättre än Dylan i varje fall

Svar: Ja, precis.
Per-Anders

2017-01-15 @ 20:37:25
URL: http://meh.blo.gg/
Postat av: BP

Kollade pdf-listan och kan bara konstatera att jag är ja, gammal. 80 procent av de nya orden har jag aldrig hört talas om. Dessutom trodde jag att "ghosta" refererade till datorer. Där ser man.

Gillar absolut Bob Dylans låtar, men inte han som person. Både maken och jag är Neil Young och (Lou Reed) fans så:-) Ja, vi diggar David Bowie också och David Byrne och några till;-)

Svar: Bra där.
Per-Anders

2017-01-15 @ 23:19:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


Tweets by @pasokvistEvenemang och konserter


Evenemang och konserter