Att borsta tänderna

När jag var liten och var hos tandläkaren blev jag lärd att man skulle borsta tänderna i minst två minuter. Gäller den rekommendationen fortfarande? 
 
Jag menar, känns inte det lite otidsenligt? Nuförtiden ska ju allting optimeras och effektiviseras och jag undrar: finns det ingen vilja till utveckling inom tandborstsektorn? Med en utvecklad borstteknik och en utveckling av själva tandborsten borde man kunna få ner borsttiden med åtminstone 20 procent. Det är alltså hela 12 sekunder. 
 
12 sekunder som skulle kunna användas till kvalitetstid. Om man inte betraktar tandborstningen som kvalitetstid, förstås. Då skulle man ju kanske istället kunna unna sig tolv sekunders extra tandborstning. 
 
Bilden: Dödskallen av plast köpte jag i en butik i USA där alla varor kostade 1 dollar. Jag tände ficklampan på mobilen och ställde dödskallen ovanpå. När lampan lyste genom dödskallen blev det en cool effekt.
 
Blogg100/34
 
 
#1 - Emma

haha...det du tjänar i tid förlorar du i kvalitet kanske?

Svar: Så är det nog.
Per-Anders

#2 - Mia

Det finns elektriska tandborstar som talar om när du borstat "tillräckligt länge". Jag har ingen sådan, men har haft. Konstigt nog så var jag följsam och borstade tills jag fick signal om att "nu räcker det" :-)

Svar: Jo, min tandborste talar om när jag borde vara klar.
Per-Anders

#3 - BP

Minst två minuter?????? Ska tajma ikväll och kolla, men jag tror att 20-30 sekunder är mera sanningen hos mig. Tänk så mycket kvalitetstid jag får på köpet;-)

Svar: ...och dåliga tänder..?
Per-Anders