Hahaha! Kan inte låta bli att skratta som du förstår. Vilka världsproblem:-)))))
Äter sällan knäckebröd, men när jag väl gör det som hamnas smöret på den släta sidan just för att den ska fungera som perfekt "Superglue" för pålägget.
".. smöret som klister.." Det har jag heller aldrig hört, eller tänkt på. Smör är ju gott.
Smöret som klister har jag inte hört, men inser logiken. Sedan flera år tillbaka har jag skippat smör o dyl på mackor. Kör med endast annat pålägg. När man har ost i skivor på, ja, då skulle det behövas litet klister under... men å andra sidan är det inte svårt att lägga på ostskivan om den faller av. Annat pålägg brukar stanna kvar där jag lagt det... ;-)
Vardagsproblem som är nog så viktigt... ;-) Trevlig helg!
Hej Per-Anders.
Tack för kiken och kommentaren på "Tallugglan".
Jag hittade utmaningen på FB.
Sök på "blogg24" så borde du hitta det.
Varje år så drar även "blogg100" igång, vilket är en blogg dagligen i 100 dagar...
Jag kom knappt halvvägs innan orken tröt :)
Trevlig helg!
//Helena
Smöret ska ligga på ovansidan/framsidan, förstås. Alla andra sidor är fel! :)
Skönt med en lite mindre världsgåta. Jag tar också smör på mackan för att det är gott. Men, jag väljer alltid den sida som har minst hål! När jag har marmelad på så ser jag till att inga hål går rakt igenom smörgåsen, eftersom det kan bli lite kladdigt i handen då..!