På väg mot Rom

Andra april. Skärtorsdag. 
 
Jag kan kan avslöja att gårdagens blogginlägg var ett aprilskämt. USB-anslutningen i pannan var ett verk i Photoshop. Fast visst skulle det i vissa lägen kunna vara användbart om man bara genom att tänka på något så uppfylldes det? Men kanske samtidigt lite farligt om man skulle råka hemfalla åt några kinky fantasier (för dem som nu har sådana tendenser). 
 
I skrivande stund sitter jag på Arlanda och väntar på att få gå ormbord på planet till Rom. Sambon och jag tänker tillbringa påskhelgen där. 
 
Min största förhoppning just nu är att piloten på Lufthansaplanet vi ska flyga med inte har blivit dumpad av flickvännen eller dyligt. Jag vill ju inte att han ska befinna sig i nån depression och vara självmordsbenägen, och att han slänger längtande blickar på nån alpvägg på vägen ner mot Italien. 
 
Flygplanskraschen i de franska alperna var en riktigt ruskig historia. 
 
För övrigt hoppas vi på fint väder i dem italienska huvudstaden. 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Blogg100
#1 - BP

Önskar er en toppen vistelse i Rom med massvis med sol, god mat och god dryck!

PS. Kraschen i alperna var hemsk. De har hittat svarta lådan nummer 2 nu och analyserar. Nyheter på piloten har också kommit fram. Googla... efter att ni kommit säkert fram! DS.

Svar: Ska kolla på nätet.
Per-Anders

#2 - Mia

Önskar er en riktigt bra ferie i Rom! En stad jag gärna reser till...

Självmordsbenägna piloter är förhoppnings vis ganska sällsynta. Men ska erkänna att tanken dök upp när jag flög hem från Kristiansund tidigare i veckan... Satt och tänkte på offren... att de satt som jag gjorde i godan ro och hade ingen aning om pilotens psykiska tillstånd... ;-)

Svar: Sommaruppehåll var gick det bra.
Per-Anders

#3 - Kenneth

hoppas ni får en trevlig resa

Svar: Tack.
Per-Anders

#4 - kalebass

Önskar er en riktigt skön tid i den eviga staden.
Och en glad Påsk förstås!

Svar: Tack detsamma?
Per-Anders