Ny uppdatering av min favoritapp

Jag laddade nyss ner en uppdatering av min favoritapp, Snapseed, till min iPad. Efter uppdateringen såg appen helt annorlunda ut. Menyerna var helt omgjorda, och när jag öppnade appen hittade jag inga av de val jag ville göra.
 
Snapseed är alltså en bildredigeringslapp - den app jag använder allra mest när jag optimerar mina bilder. I Snapseed kan man på ett enkelt sätt göra en rad olika justeringar - högdagrar, skuggor, kontrast, mättnad och HDR-effekt. Man kan också lägga på olika filter så att bildena lite extra coola.
 
Efter lite testande lyckades jag till slut få lite koll på Snapseed efter uppdateringen. Några ytterligare filter hade också tillkommit. 
 
Bilden ovan tog sambon på mig när vi var i Rom. Vid fototillfället regnade det ute och jag hade lyft upp jackan över huvudet för att få lite skydd mot vätan. Bilden har jag kört genom Snapseed så den fick lite 60-talskänsla över sig.
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om blogg100, snapseed, foto
#1 - Kenneth

snapseed o en ny fotoapp som jag inte hört om ska nog kolla in den :)

Svar: Do it!
Per-Anders

#2 - Bp

Toppen fotad av sambon! Det ser nämligen ut som om du får ett träd i huvudet också;-)
Aldrig hört talas om den appen.

Svar: Check it out!
Per-Anders

#3 - KajsaLisa

Kul grej, själv har jag varit lite allergisk mot sådana där saker och kört oldschool, manuellt. Tyvärr har jag upptäckt att datorn i kameran tar bättre bilder än mig :(

Svar: Fast tricket är att ta kommandot över datorn (iPaden) och använda apparna kreativt.
Per-Anders