Det glöder i kattens öra

 
Det var härom dagen. Solen sken in genom vardagsrumsfönstret och strålarna landade på vardagsrumssoffan. Där, mitt i ljuskäglan, hade vår katt lagt sig för att njuta av värmen. Turligt nog var katten så dåsig och trött så han brydde sig inte särskilt mycket om att jag tog närbilder på hans öra. Motljuset gjorde så att det nästan såg ut som om kattörat glödde.
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om #blogg100, blogg100, motljus, foto, Timrå, katt
#1 - Ingela

Vackert! Återkommer när jag lagt ut ett glödande ufo ;o) på island =)

Svar: Island låter spännande. Dit vill jag resa någon gång.
Per-Anders

#2 - BP

Suveränt foto! Kul att du i solen fokuserade på kissen öra och inte på eventuella dammtussar på golvet. Vi har ingen katt... ;-)

Svar: Om man tittar noga på bilden ser man dammkorn på kattens päls. Uppenbarligen fokuserar han med på dammtussarna än jag.
Per-Anders

#3 - Lotta

Åhhh nu blev min kattlängtan ännu större, har känt av den nu några dagar. Kan beror på att min älskade katt fick stanna kvar i huset som jag sålde för ett år sedan.
Mycket fin bild :-)

Svar: Men varför fick inte katten följa med till din nya bostad?
Per-Anders

#4 - Micke

Tyvärr har vi bara en katt av tre möjliga med sådana "friska" öron som man kan beskåda detta fenomen på..de övriga har blivit slitna med åren, slagsmål och annat...men så kan de bli ibland....katter är fina djur...det bästa jag vet.

Ha de bäst.


Svar: Katter är också mitt favoritdjur.
Per-Anders

#5 - Ingela

Ja island var fantastiskt! jag tänkte också på att ny har jag även jobbat som check in-are, tänk vad man kan nuförtiden, jobba på flygplats! Lade in ufot från island på facebook ;o)

Svar: Island verkar coolt.
Per-Anders