Det är inte det att jag är emot förändringar...

...men när Blogg.se förändrar sitt bloggverktyg och jag tappar ett antal påbörjade inlägg - då blir jag förbannad. Jag hade nämligen sparat ett stort antal påbörjade inlägg i foldern "Utkast" som nu är helt borta. Elände!
 
Blogg.se har alltså gjort om sitt bloggverktyg som man hittar när man loggar in på sin blogg. Jag har ännu inte hunnit gå igenom alla förändringar men det mesta verkar bara handla om förändringar i layouten. Det är möjligt att det finns ett antal förbättrade funktioner men om det ska vara till priset att mina påbörjade inlägg i "Utkast" försvinner, då är det inte så mycket värt.
 
Ovanstående bild har jag tidigare publicerat på Instagram och den får illustrera hur bitter och frustrerad jag just nu känner mig.
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Blogg.se, blogga
#1 - Mona

å hur tankarna snurrar runt syns också

Svar: Även tiden snurrar på klockan bakgrunden.
Per-Anders

#2 - Micke

Är ju satans surt när grejer försvinner på detta vis...körde blogg.se förr ju...nä...förstår din frustration.
Urk :(

Svar: Ett tag tänkte jag byta fron Blogg.se till någon annan blocktjänst men jag har valt att vara kvar. Det är för mycket jobbet att byta.
Per-Anders

#3 - Beate

Blogspot gjorde ju om sin interface för mågra månader sedan. Blev lika sur som du!
Men den bästa blogg.se förändringen som jag märkt om jag kommenterar med iPhonen är att dessa eländiga verifieringar har försvunnit. Får se om de är borta hos dig också;-)

Svar: Jo det är säkert så att det kan bli problem hos de flesta bloggtjönster.
Per-Anders

#4 - Zarah

För att inte tala om hur bittra vi läsare blir, som missar dessa inlägg som skulle blivit klara...

Svenskablogg.se kraschade helt häromdagen, men nu är vi med på banan igen. Bra det, annars kanske bitterheten blivit än värre här i Jönköping!

Svar: Precis. Det är läsekretsen det är mest synd om.
Per-Anders

#5 - AnnaKK

Vad taskigt! :-( Jag irriterar mej på en hel del av det här nya, men försöker att bita ihop och inte vara "en sån bakåtsträvare"...

Svar: Ja det är lite surt att jag förlorade alla utkasten. Jag hade en del litterära mästerverk på gång där.
Per-Anders