Semesterns sista skälvande timmarSlutet närmar sig.

Allting har en ände, så även sommarsemestern. Idag är det min sista semesterdag och jag håller just nu på att förbereda mig mentalt för att börja jobba igen. Fyra semesterveckor är över och de har varit väldigt lyckade. Vädret har varit toppen, sovmorgnarna härligt långa och ingenting har varit förenat med några måsten. Dessutom hade jag och sambon en jättefin vecka i Kroatien.

Nu väntar elva månader av mentalt mörker och en lång väntan på nästa sommarsemester. Så känns det i alla fall just nu. Men jag vet att den känslan bara är tillfällig. Efter en dag på jobbet brukar jag vara tillbaka i alla rutiner och se fram emot diverse stimulerande projekt.

Som avslutning på semestern var vi idag ute på en kanotsafari. Vi var sex personer och vi fick en härlig heldag på den slingrande Ljustorpsån. Det var faktiskt första gången jag paddlade kanot. På bilden ovan framgår hur roligt jag tyckte det var.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer
Postat av: Beate

Om du bara har tagit ut fyra veckors semester så har du ju två veckor kvar - alltid nå't att se fram emot eller hur:-)))

Å visst är det roligt att komma tilllbaka till jobbet också bortsett från omställningen av dygnsrytmen;-)

Ha en bra dag på jobbet imorgon!!!

2011-07-31 @ 23:39:39
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: AnnaKK

Ser riktigt mysigt ut! Själv har jag inte paddlat sen tonåren, tror jag. Bor intill en å, och ibland kommer det kanotister förbi - bärandes på sina farkoster! För här är ån alldeles för grund och stenig + preparerad med "farthinder" i form av nedfallna träd och annan bråte som har kommit med vattnet och fastnat än här och än där, för att det ska gå att paddla. Och terrängen kanoterna ska bäras genom är inte det minsta promenadvänlig, så... <:-) Men på rätt ställe är det verkligen en härlig känsla att glida fram över vatten så där!Ha en fin dag på jobbet! :-)

2011-08-01 @ 06:12:33
URL: http://annakk.blogg.se/
Postat av: Selma

I vackert väder kan det vara helt ljuvligt att paddla.

2011-08-01 @ 09:04:56
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: mimmione

paddla är kul fast det blir inte speciellt ofta, nu är min första dag gjord, gick bättre än jag kände det igår, men det är ju ofta så...

2011-08-01 @ 17:02:47
URL: http://mimmione.blogg.se/
Postat av: Micke

Medborgarlön..jag säger bara m.e.d.b.o.r.g.a.r.l.ö.n....eller tre timmars arbetsdag inkl lunch..haha...ok..bara en känsla...men en trevlig sådan ;)Ha de gött!!

2011-08-01 @ 19:57:24
URL: http://guldkryckan.blogspot.com
Postat av: Per-Anders

Beate: Fast jag har ju bara fem veckor totalt. Därför har jag bara en vecka kvar nu.AnnaKK: Vissa år är tydligen Ljustorpsån ganska grund med dålig framkomlighet som följd. I år var det hyfsat mycket vatten och vi fastnade endast några gånger.Selma: Jag kan intyga att det var riktigt ljuvligt och avkopplande.mimmione: Precis. Har man väl kommit igång så brukar det gå ganska bra.Micke: Tre timmars arbetsdag inkl lunch låter faktiskt riktigt trevligt.

2011-08-01 @ 22:19:45
URL: http://peranders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


Tweets by @pasokvistEvenemang och konserter


Evenemang och konserter