Adjö Rix FM, Leve Radio Paradise

Jag läser i Sundsvalls Tidning att Rix FM kommer att sluta med sina sändningar i Sundsvallsområdet från nyår. Skulle vilja meddela att jag inte tillhör dem som sörjer. Enligt min mening är Rix FM kalkonradio, där det hjärndöda tramspratet i Morgonzoo är allra mest bedrövligt.

"Låt bli att lyssna på Rix då, om du tycker att det är så dåligt!", kanske någon säger. Absolut, säger jag. Jag försöker hålla mig så långt borta från Rix som möjligt, men problemet är att man ibland måste tvingas stå ut med Fylking och co på diverse offentliga platser som butikslokaler och bussar mm.

Nu ska ju Rix FM ersättas av MIX Megapol som bara är snäppet mindre dåligt, så jag vet inte om förändringen egentligen är så mycket att glädjas åt.

För egen del heter min favoritradiokanal Radio Paradise, som tyvärr endast finns som webradio. Radio Paradise sänder från Kalifornien och spelar en mix av moderna och klassiska rocklåtar, men även ibland världsmusik och jazz. Kanalen är också helt fri från reklam (jätteskönt) och finansieras av frivilliga bidrag från lyssnarna.

Testa gärna att avnjuta den coola musiken från Radio Paradise.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,