Så gör du sexlivet konstigare

 
 
Nu är det endast några dagar kvar till julaftonen. Själv sitter jag och surfar på CoolStuffs webbsajt med förhoppningen att hitta några lämpliga prylar att ge bort i julklapp. På CoolStuff finns allt mellan himmel och jord, allt från våtservetter i helkroppsformat till morgonrockar i Star Warsmodell.

En av de mer udda produkterna i CoolStuffS sortiment kallas Love Is Art. Det är ett kit som bland annat innehåller en färgtub och en canvasduk. Meningen är att man ska smörja in varandra med färgtuben och sedan ha sex på canvasduken. Efter det monterar man canvasduken på en träram och hänger upp den på väggen som en tavla. 
 
"Hm, varför inte", säger jag för mig själv.
 
Sambon, som undrar vad det är jag tittar på, lutar sig lite försiktigt över min iPad och säger: "du, det där kan du glömma som julklapp till mig i alla fall." Sedan ger hon mig en puss på munnen och säger: "Jag föredrar nog den ordinarie sänghalmen utan extra färginslag." 
 
För den som vill ta del av en lite mer ingående beskrivning av produkten finns en video som tillverkaren lagt upp på YouTube.
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om konst, coolstuff, kärlek, sex
#1 - Ulla Maria

Tja, det är ju alltid kul att testa nya saker. Tror emellertid att jag även i fortsättningen kommer att måla påklädd och inte med hela kroppen.

Svar: Kanske behagligast så.
Per-Anders

#2 - Veiken

Jösses, milda makter, inte vill jag bli nerkladdad mer än nödvändigt och sedan hänga upp det vi ställt till med. Utgår i vårt hus! ;)

Svar: Den lär nog inte komma in in vårt hus heller.
Per-Anders

#3 - Kenneth

Ja det finns mycket fint att köpa :)

Har fastnat lite på Wish sidan Aliexpress, mycket saker oh billigt :)
Besök gärna min nya
http://enbloggigen.blogspot.se/

Svar: Ok.
Per-Anders

#4 - BP

Errrmmmmhhhhh - förstår vad sambon menar;-)

Svar: Jag försår henne jag också.
Per-Anders