Så det kan bli

 
Så var det detta med Neil Young. I december annonserades det att Neil Young i början av juli skulle spela i Dalhalla, den enda Sverigespelningen under sin Europaturné. När biljetterna släpptes tog de slut på en förmiddag. För att göra en lång historia kort bestämde vi oss för att istället åka till Helsingfors för att se Neil Youngs konsert där. Fast helst hade vi velat se honom framträda i Dalarna. 
 
Härom dagen kom beskedet att Dalhalla ska byggas ut. Ytterligare 120 ståplatser ska ställas i ordning längst bak (längst upp) i publikområdet. De nya platserna ska dessutom finnas i den del av Dalhallas område där man får dricka bärs. 
 
Lite surt, kan man tycka. Tänk om jag varit iskall och väntat med att köpa biljetter till Helsingfors. Fast ingen skulle väl ha kunnat tro att Dalhalla skulle bygga fler publikplatser. 
 
Blogg100/68
 
 
#1 - BP

Du gjorde nog helt rätt i att boka Neill Young i Helsingfors! Längre resa, toppen bufféer, underhållning med mera på båten etc. etc. ;-)

Svar: Visst, oändliga bufféer med skinka och lax samt nån finsk dansgrupp är säkert lockande. Det jag ser fram emot, förutom själva konserten förstås, är att få tillbringa några dagar i Helsingfors. Jag har aldrig varit där tidigare. Det ska bli kul.
Per-Anders

#2 - KajsaLisa

Det stämmer, någon påstod att han såg ut som att vara farsa till Keith Richards :).
Men jag gillar Keep on rocking in the free world, tyvärr var Trump för korkad att förstå ironin i texten så han försökte använda den i sin kampanj.

Svar: Jo, jag bloggade en gång om när Trump använde den låten när han tillkännagav sin kandidatur.
Per-Anders

#3 - Mia

Helsingfors-besök är aldrig fel! Dessutom, hur kul är det med ståplats under en konsert i vår ålder... nåja, du är inte lika gammal som jag. I och för sig skulle man få dricka bärs där... men jag tror ni har tur som ska se honom i Helsingfors. :-)

Svar: Kanske man får dricka bärs även i Helsingfors.
Per-Anders

#4 - Anna-Lena

Tycker att du ändå har valt rätt. Vad är väl Dalhalla mot Helsingfors?

Svar: Alldeles, alldeles... underbart!
Per-Anders