Tisdag

 
Idag har jag flugit mellan Sundsvall och Göteborg. Noterar att här i Göteborg är det nästintill snöfritt på marken - till skillnad från Medelpad där det fortfarande är en hel del snö kvar. 
 
Jag flög med NextJet. Trots att planet var litet gick allt bra. Det var inte så skumpigt som det ibland kan vara i ett litet plan. Jag kom både upp i, och ner från, luften i gott skick.
 
På hotell-TVn i Mölndal ser jag extrasändingar om terrorattackerna i Bryssel. Spänningarna i Europa ökar. En känsla av krigstillstånd närmar sig. 
 
Själv föredrar jag när det råder fredstillstånd.
 
Bilden tog jag idag när planet gick in för landning på Landvetter. På bilden fångade jag en stad jag inte kan identifiera.
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om blogg100
#1 - BP

Små flygplan är inte min grej om man säger så, men ned kommer man ju alltid.

Terrordåden i Bryssel skrämmer skiten ur mig, då de kan hända när- och varsomhelst. Vart är vi på väg...

Svar: Precis, ner kommer man alltid. På ett eller annat sätt.
Per-Anders

#2 - Blåst af Kuling

Jag älskar att flyga, men det var ju en hel del år se´n sist. Terrordåden är skrämmande och man undrar vart vi är på väg. Tankarna kommer på en - visst jag älskar att flyga, men nu vågar man banne mig inte längre eftersom det först och främst är på de större offentliga platserna detta händer. / Rozie

Svar: Fast mellan Sundsvall och göteborg känns det ändå ganska tryggt.
Per-Anders

#3 - kalebass

Säkraste platsen är nog där det small senast..!
Men visst går det att tänka på det som ett krigstillstånd. Hur många människor måste dö innan man går till roten av det onda?
Bilden är inte över Alingsås iaf.

Svar: Då kan utesluta Alingsås.
Per-Anders