Kyla som inspirerar till städning

 
Idag har jag inte varit utanför ytterdörren på hela dagen. Temperaturen utomhus har varit neråt 20 minusgrader och jag ser ingen anledning att utsätta mig för sådan kyla. 
 
Istället har jag städat källaren. Nu kan man gå in där utan att behöva trängas med en massa kartonger och annan bråte som under åren blivit ditställda i alla hast. Dessutom hittade jag ett gäng prylar som jag trodde var borttappade, typ verktyg och kablar. 
 
Trots allt finns det alltså vissa fördelar med stark kyla.
 
Bilden har jag tagit på min samling skruvmejslar, mm, som nu blivit kompletterad med ytterligare verktyg efter dagens städning i källaren.
#1 - Ulla Maria

Väl använd tid att ta hand om sådant där som skjutits upp en längre tid. Tycker själv det känns så gott när jag fått ordning på det bortglömda.

Svar: Jo, det känns bra med en städad källare.
Per-Anders

#2 - BP

Gick i samma tankar som du - städning alltså. Du lyckades, vilket inte jag gjorde. Men en sak har vi gemensamt - ingen av oss lämnade idet;-)

Svar: Här i idet är det varmt och skönt.
Per-Anders

#3 - Kenneth

ja inte blir det mycket utomhusjobb nu :)

Svar: Nä, så är det.
Per-Anders

#4 - Anna-Lena

Jaha ja. Så kan man ju göra. Städa alltså. Eller frosta av frysen. Om man inte gillar att ha på sig långklasonger alltså. :)

Svar: Frosta av frysen passar bra när det är många minusgrader ute. Då kan man ställa ut frysvarorna i snön under själva avfrostningsmomentet.
Per-Anders

#5 - Bert

Väcka dåliga samveten, på det där sättet!!!? Nä - vet du vad!

Svar: Fast den här gången var det bra att det dåliga samvetet blev utmanat.
Per-Anders