Semla med förhinder

 
Det har varit ett gäng intensiva veckor. Jobb med personaltidningen. Folk ska intervjuas, artiklar ska skrivas. Foton ska gås igenom. Långa dagar. Helt slut i skallen på kvällarna.
 
Idag gick vi till tryck. Sakta vaknar bloggen till liv igen.
 
Imorn åker jag till Stockholm för tre dagars kurs. Ämnet är kommunikation (jag jobbar med sånt) och utbildningen ska hållas helt på engelska. Dokumentationen (även den är på engelska) jag fått innan kursstart begriper jag inte mycket av. Språket är högt med många svåra ord. 
 
Än värre är att jag såg på en av jobbets anslagstavlor att vi ska ska bli bjudna semlor imorn. Och jag tänker att HUR kan man förlägga en kurs på annan ort när det är fettisdag? Det innebär ju alltså att jag kommer att missa semlan imorgon. 
 
Fan...
 
Bilden är från den här tiden ifjol. Då missade jag inte semlan.
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om semlor, fettisdag
#1 - BP

Välkommen till huvudstaden! Å om du sover dig genom hela kursen, vilket jag troligen skulle göra, så hoppas jag att du vaknar när kursens anordnare bjuder på en semla. Det brukar dom göra när det är Fettisdag.

PS.Fabrique och Gateaux har de bästa semlorna här - just ifall du får köpa en själv efter kursen alltså. DS.

Svar: Tack för tipset.
Per-Anders

#2 - kalebass

Vad vore livet utan semlor. Själv tjuvstartade jag för att inte missa en enda. Jo, men visst finns det väl semlor i Stockholm?

Svar: Det borde det göra.
Per-Anders

#3 - Bert

Och här i riktiga norr vankas hembakta semlor. Välfyllda med krääääämig mandelmassa och ordentlig vispgrädde (dvs 40%-ig, som sig bör).

Som personalansvarig på min arbetsplats skulle jag ALDRIG skicka någon på kurs en fettisdag. Oansvarigt!

;-)

Svar: Bra tänkt!
Per-Anders

#4 - Ulla Maria

Kul att du fick en stund över för bloggande. Hoppas huvudstaden har kunnat erbjuda en semla och att kursen inte upptagit all energi så att du också kunde njuta av den.
Själv befinner jag mig utanför landets gränser för tillfället men passade på att mumsa i mig några semlor innan vi åkte.

Svar: Låter trevligt med utlandsvistelse.
Per-Anders