Godnatt

Många av mina bästa blogginlägg har jag skrivit precis när jag lagt mig för att sova. Det är betydligt mer än en gång det inträffat att just när jag lagt mig i sängen slår inspirationen till. Plötsligt bara finns ett färdigformulerat inlägg klart i hjärnan - det enda jag behöver göra är att skriva ner det. 

Det här ett exempel på ett sådant inlägg när orden faller på plats, egentligen utan  att jag behöver tänka (jag ligger alltså just nu i sängen och skriver i mobilen).

Vad beror det då på att det just är under sen kvällstid man bloggar som bäst? Antagligen för att man under den tidpunkten är avslappnad och inte känner press att man måste prestera. 

Allt man vill är att sova - vilket jag ska göra nu. Godnatt!


#1 - Kenneth

ha min hjärna funkar inte på kvällen

Svar: Min hjärna brukar vara ganska slö på morgonen.
Per-Anders

#2 - Micke

Min hjärna är kaputt efter sex på kvällen känns det som...iallafall på vardagarna.
Men visst kommer inspirationen lite knepigt för bloggande ibland...har du helt rätt i.

Ha en superb afton nu :)

Svar: Själv brukar jag vara ganska trött när jag kommer hem från jobbet. Sedan piggnar jag till senare på kvällen.
Per-Anders

#3 - Lennart

Jag brukar få idéer till inlägg när jag är långt borta från datorn. När jag sen sitter vid datorn så har det ofta försvunnit från hjärnan. Eller så får jag inte ner det pga att fingrarna inte vill skriva, eller så har jag inte tid att sitta där.

Svar: Sådana gånger måste man anteckna snabbt, kanske prata in det man kommer ihåg i kom-ihågmeddelanden i mobilen. Det brukar jag göra.
Per-Anders