Fördelen med Willys i Timrå

För snart ett och ett halvt halvt år sedan lade ICA-butiken här i Timrå ner verksamheten. När allt i butiken var bortsålt stängde man och slog igen. Sedan stod butikslokalen tom ett bra tag men i slutet av förra året drog kommersen igång igen. Då öppnade Willys en ny butik i lokalen. 
 
Nackdelen med Willys i Timrå är att de bara har mellanfil från Garant. Jag vill ha "normal" fil från typ Arla eller Norrmejerier.
 
Fördelen med samma Willysbutik är att entrén ligger mot gatan och om man ställer bilen på parkeringsfickan alldeles intill är det nära att snabbt rusa in om man har brottom och bara behöver någon enstaka vara.
 
Ville bara säga det.
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Willys, Timrå, blogg100
#1 - BP

ICA slog igen i Timrå... Oooooops! Konstigt! Här finns två Willys, men båda kräver bil som i ditt fall. Å de ligger 3 resp. 5 km från där jag bor. Dessutom är de dyrare än den lokala ICA - ja, åsså måste jag ta bilen dit också. Med tanke på att bilen drar bensin som ju också kostar en slant, blir det betydligt billigare med den lokala ICA i centrum.

PS. Jag brukar också ta närmaste parkeringsplats när jag besöker olika centra. Kör t o m runt några varv - oooops;-) DS.

Svar: Willys ligger inte längre bort än att jag kan gå dit. Men ibland har jag bråttom och då tar jag bilen.
Per-Anders

#2 - Kenneth

Ja både fördelar o nackdelar med det mesta i livet

Svar: Ja.
Per-Anders