Allting har sin tid

 
Jag läser på nätet att skådespelaren Johnny Depp har startat ett rockband med namnet The Hollywood Vampires. I gruppen ingår gamla ärrade rockstjärnor som Paul McCartney, 73 år, Alice Cooper, 67 och Aerosmithgitarristen Joe Perry, 65. Johnny Depp med sina 52 år är alltså rena lillpojken i sammanhangen.
 
Bandet ska spela på rockfestivalen Rock in Rio i Brasilien och planerar också att ge sig ut på en turné.
 
Det fanns en tid då Beatles var mina stora idoler och jag tycker fortfarande väldigt mycket om deras musik. Jag tycker för övrigt att 1970-talet var det årtionde som rent generellt bjöd på den bästa musiken. Många fantastiska grupper och låtar blev till på den tiden.
 
Men det här med att släpa upp gamla rocklik på scenen bara för att de en gång i tiden tillhörde de allra största - det känner jag mig lite kluven till. 
 
Visst. Om de fortfarande har glöden och spelglädjen kvar, då är det helt ok. Men om det bara handlar om att de ska stå på scenen och köra igenom sin gamla hits ännu en gång - då tycker jag inte det känns speciellt kul. 
 
Nostalgi är inte min grej.
 
Bilden ovan har jag hittat på StockSnap.io, en sajt där man kan ladda ner gratis bilder.
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om The Hollywood Vampires, blogg100, musik
#1 - Ingenjör C

Nostalgi är begränsande. Inte min grej heller.

Svar: Det är framåt som gäller.
Per-Anders

#2 - Nipe

Jag är en väldigt nostalgisk typ men jag håller med dig fullständigt. Det är ju minnet av dåtiden man vurmar för, inte ett nutida försök till återskapande. Gamla pop- och rockartister som kör sina gamla låtar i nån ny tillkrånglad version i desperation efter ny bekräftelse eller pengar, njae det blir ingen glad av.

Svar: "Det är ju minnet av dåtiden man vurmar för, inte ett nutida försök till återskapande." Bra beskrivning tycker jag!
Per-Anders

#3 - Bp

Håller helt med dig här!

Svar: Ok.
Per-Anders

#4 - Veiken

Undrar om dom behöver rollatorer för att orka hela distansen? ;)

Svar: Finns kanske risk för det.
Per-Anders