Det är fanimej skandal!

 
Idag har jag klagat hos SVT.
 
Förr fanns "Klagomuren" dit man kunde ringa för att klaga på dåliga TV-program. Kanske det fortfarande går att ringa in sina klagomål, det vet jag inte, men på SVTs hemsida hittade jag i alla fall ett webbformulär där jag lämnade mina synpunkter. 
 
Föremålet för mina klagomål var konserten med Mikael Rickfors, Mats Ronander och Dan Hylander som sändes på SVT 1 igår kväll.
 
Fast frågan är om man egentligen kan kalla det för konsert. Programtiden var endast en halvtimme lång och dessutom var låtarna som framfördes nerkortade till ett minimum. Programmet blev därför jättetöntigt. 
 
Man kan verkligen undra varför SVT sänder en sådan undermålig produktion. Här hade jag sett fram emot en högtidsstund med de gamla rockrävarna och ett gäng låtar ur deras musikskatt. Men vad fick jag? Jo, en tramsproduktion med söndertrasade låtar och en alldeles för kort programtid. Ett hån mot artisterna och ett hån mot tittarna. 
 
Jag tänker på gårdagens TV-sändning från prinsbröllopet. En hel dags TV-tid ägnat åt något så fullständigt meningslöst! Samtidigt fick Rickfors, Ronander och Hylander endast en halvtimme. De kunde åtminstone fått en timme till så vi fått höra låtarna i sin helhet. 
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om rickfors ronander hylander, kultur, musik, rock, svt
 
 
 
#1 - BP

Har inte sett programmet (inte bröloppet heller för den delen), men jag förstår att du är arg. Det är ett skämt!

Svar: Public service ska ju värna om kvalitet och mångfald. Då ska man inte prioritera kungafjäsk framför kvalitetskultur.
Per-Anders

#2 - Kenneth

haha ja inte kan man få allt här i livet fanns inga pengar kvar efter bröloppet

Svar: Ja det verkar så.
Per-Anders