Fri som fågeln

 
Semester. 
 
Igår började jag min sommarsemester. Fyra veckor av frihet har jag framför mig. Frihet att sova hur länge jag vill på mornarna. Frihet att bestämma vad jag vill (och inte vill) göra på dagarna. Frihet att låta semesterskägget växa ohämmat (vilket i praktiken aldrig blir mer an typ fyra dagar eftersom sambon tycker jag sticks då).
 
Lagom till semestern kom också den riktiga sommarvärmen. Förra veckan var det periodvis över 30 grader här i Sundsvallsområdet och det kändes som att vara vid Medelhavet. Den här veckan är det lite svalare, och lite regnigare, men det gör inget. Om inte Medelhavet kommer till oss så får väl vi åka dit, vilket sambon och jag ska göra nästa vecka. 
 
Bilden ovan tog jag förra veckan i inre hamnen i Sundsvall. Fågeln står på en sten eller en stock (eller vad det nu är) precis under vattenytan. Det ser nästan ut som om fågeln står på vattnet. 
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om semester, sundsvall
#1 - kalebass

Det är just det... vill man ha ett varmare dopp får det bli söderöver. Trist.
Men trevlig fortsättning på sommaren önskas !

Svar: Jag önskar detsamma!
Per-Anders

#2 - BP

Låter härligt! Å ni är riktigt smarta att lämna Sverige och få lite sol och värme vid Medelhavet.

Svar: Det känns nästan ok att det ska bli lite svalt och regnigt här hemma nästa vecka samtidigt som det ska bli toppenväder där vi ska vara.
Per-Anders

#3 - Mia

Härligt, härligt med semester när man arbetar som de flesta gör... alltså i stort sett hela året utan några få semesterveckor!

Svar: Ja, det är jätteskönt med semester.
Per-Anders

#4 - Micke

Här har det regnat några dagar nu men idag återkom solen iallafall, nu ska det bara värmas upp lite också.
Det är skönt med semester...tar väl en vecka att komma ner i varv kan jag känna...fast det är väl kanske bara en tankevurpa....men skönt är det hur som helst.

Ha en fin fortsättning nu...det ska jag.

Svar: Jajemän!
Per-Anders