Snödekorationen levererad inför julen

 
Dan för dopparedan. Den senaste tiden har inte ett snökorn synts till, bara smältvatten och is. Frågan många ställt sig är: ska vi inte få nån snö till jul? Men så igår kväll hände det - det började snöa. Och imorse när jag klev upp sken solen på snön som fanns på marken och i träden. Det var hur vackert som helst (se bilden ovan jag tog genom sovrumsfönstret i morse).
 
Hoppas den här snön ligger kvar som dekoration över jul. Sedan kan den få smälta bort om den vill. Minusgrader ute gör bara att pelletsförbrukningen ökar i värmepannan här hemma.
#1 - BP

Lite pudersnö under två-tre dagar kan man väl stå ut med;-) Här var det strålande solsken och 8,4 plusgrader som mest under dagen, inte mig emot om jag ska vara ärlig.

Suverän bild förresten!

Svar: Sommar är härligt året om.
Per-Anders

#2 - Ulla Maria

Trevligt att få njuta av snön på den läckra bilden. Är för övrigt inte särskilt missbelåten med att det här blir en grön jul.

Svar: Egentligen inte jag heller.
Per-Anders

#3 - kalebass

Så ni har snö. Inte illa. det behövs snö för att det ska bli nån julstämning tycker jag. Men att vi går mot ljusare tider känns skönt. Men god jul önskas!

Svar: Håller med om att det är skönt att det går mot ljusare tider.
Per-Anders

#4 - Mia

Tittar in endast för att önska dig en riktigt GOD JUL!

Svar: God Jul!
Per-Anders

#5 - Kim M Kimselius

Jag är glad att vi slipper snö. Fick 25 centimeter i november. Mycket på en gång. Som tur var försvann snön. Nu är gräsmattorna gröna och fåglarna kvittrar "Nu är det vår!"
God Jul på dig!
Kram Kim :-)

Svar: God Jul!
Per-Anders