Rösta på mig!

 
Köpenhamn fredag. Idag har vi på stan hela dagen - först på Copenhagen Street food, en matmarknad inrymd i ett gammalt pappersbruk (tror jag) mitt i stan, sedan promenad längs Ströget och slutligen Crazy Christmas Cabare på Tivolit. 
 
Den sistnämnda var nån sorts dansk, engelskspråkig, variant av en svensk friluftsteater - fast roligare och med rockigare musik. Visst, buskiskänslan var påtaglig men föreställningen var helt okej ändå. Väldigt duktiga aktörer och bra musiknummer.
 
Igår kom jag till insikt om att jag gått till final i den senaste omgången av Fototriss. Jättekul, tycker jag! De övriga finalisterna har jättefina bidrag men den som vill rösta på mig får gärna göra det. :) Länk till omröstningen här.
 
Bilden ovan tog jag på Copenhagen Street food där det fanns ett stort urval maträtter från hela världen. Sambon och jag provade danskt smørebrød (hur gott som helst) och pizza med tunna potatisskivor på. Vid entrén till matmarknaden hängde en glittrande ko som både jag och sambon förevigade på bild. 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om fototriss, blogg24, #blogg24, köpenhamn
#1 - Ulla Maria

Grattis till den värdiga finalplatsen. Den kitschiga kon var en humörhöjare. Undrar om den är att betrakta som julpynt eller är lika aktuell året runt.

Svar: Jag tycker den borde funka året om.
Per-Anders

#2 - BP

Vilken ball Food Court! Love it! Å smørebrød är ju sååååå gott. Tur att det finns några ställen här i Stockholm som serverar dessa delikatesser.

Svar: Jo, det var ett coolt stället. Smørebrøden var jättegoda.
Per-Anders

#3 - BP

Glömde ju gratta till finalplatsen. Har faktiskt redan röstat på ditt bidrag:-)

Svar: Härligt!
Per-Anders