Extra extranummer med Ola Salo

 
Hallå! Igår var jag och sambon och lyssnade på Ola Salo på festivalen Folkan Waterfront här i Timrå. Jag ska väl kanske erkänna att jag inte tillhör Ola Salos främsta beundrarskara men konserten var helt ok. Ola Salo var på ett strålande humör och bedyrade flera gånger hur trevligt han tyckte det vara att komma till Norrland. 
 
Publiken var väldigt entusiastisk och lyckades med konststycket att ropa in Ola Salo och hans band till ett extra extranummer (alltså inte bara det inplanerade extranumret). Ola Salo sa att det hade han varit med om endast en gång tidigare.
 
Tidigare under kvällen spelade Malmöbandet Hurricane Love på Folkan Waterfront. Det var deras nordligaste spelning hittills och konserten var en positiv musikalisk överraskning, tycker jag. Jag hade inte ens hört talas om gruppen innan men deras låtar var toppenbra och de bjöd på en härlig utstrålning från scenen. Hurricane Loves musik är sådan man blir glad åt och jag hoppas jag får möjlighet att se och höra dem igen nån gång.
 
För övrigt är Folkan Waterfront en helskön festival med aktiviteter både för barn och för vuxna. Jag hoppas den återkommer nästa år igen.
 
Bilderna är två av dem jag tog igår på Folkan Waterfront. Ola Salo (ovan) och Hurricane Love (nedan).
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om folkan waterfront, folkanwaterfront, hurricane love, ola salo, timrå
#1 - BP

Man kanske skulle besöka Timrå om man vill ha lite action...

Toppen bilder, speciellt den sista!

Svar: Jajemän! Det är i Timrå det händer.
Per-Anders

#2 - Guldkryckan

Ja du, man kanske inte köper plattor med alla band, men är de bra live så rycks man med iallafall.

Var ett tag sedan jag såg nåt band spela nu, dags att skärpa till sig här ;)

Svar: Precis. Gå på en konsert!
Per-Anders