Jag har sett italienska idoljuryn. Tror jag.

 
För första gången i mitt liv har jag varit i Italien. Jag kom hit i fredags och nu åker jag härifrån.    
 
Eftersom planet går först ikväll har vi hunnit med några aktiviteter även under den här dagen. Vi har kollat in underjordiska katakomber (de var coola) och lite flanerande på stan. 
 
Det italienska språket fattar jag inte mycket av. Grazie, Buon giorno, Buona sera och uscita är i stort sett de enda ord haft koll på under vistelsen här. 
 
Annonsen på bilden ovan såg vi på flera tunnelbanestationer. Jag har inte en aning om vad den handlar om eller vilka personerna på bilden är. Men jag gissar att det är juryn i Italiens motsvarighet till TV-serien Idol. Visst går tankarna osökt till Bard & co när man tittar på annonsen?
 
Läs även andra bloggares åsikter om Idol, blogg100, resor, Italien
#1 - Mia

Är Rom en stad ni vill återvända till?

Ganska smart att göra en sådan här resa under påskhelgen om man vill stanna några dagar utan att plocka ut semesterdagar!

Välkommen hem till Sverige som väntar på våren!

Svar: Jovars, jag kan tänka mig att återvända till Rom. Fast det kanske inte är det resmål jag prioriterar allra främst nästa gång jag ska ut och resa.
Per-Anders

#2 - BP

Ciao borde du ha lärt dig också tycker jag;-)

Bard har ju rött hår och rött skägg - så nej jag associerar inte till dom. Men jag är impad av mig själv att jag åtminstone vet vem du menar;-)

Svar: Jodå, ciao lärde jag mig också. Jag vet att de på bilen inte är porträttlika den svenska Idoljuryn, men de ser lika töntiga ut.
Per-Anders

#3 - Kenneth

hoppas ni har haft en trevlig vistelse i Italiens huvudstad vill också åka dit men det kommer väl nån gång :)

Svar: Det gör det säkert.
Per-Anders