Fast helst vill jag nog slippa TV-reklamen

 
Onekligen ett bra pris på blöjor i den lokala Coopbutiken. Jag tänker att kanske borde man passa på att köpa sig en förpackning. Det kanske kunde vara bra att ha om man skulle vilja se en långfilm på någon TV-kanal utan reklamavbrott.
 
Vissa har ju det som argumet när man vill beskriva fördelarna med reklam-TV; att det är bra med reklamavbrott för då kan man passa på att gå på toaletten. 
 
Man skulle också kunna säga att fördelen med toaletter är att man kan gå dit för att slippa se TV-reklamen. Fast helst av allt vill jag nog sitta kvar i soffan och se klart filmen - utan att behöva genomlida några raklamavbrott. Sedan går jag på toa.
 
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Reklam, reklam-TV, TV-reklam
#1 - BP

Är lite kluven här. Är det en riktig långkörare har jag inget emot reklampauser. Däremot blir jag vansinnig när ett avsnitt på en serie är 50 minuter lång i tablån, men endast 25 minuter effektiv speltid. Då blir jag irriterad.

Svar: Vissa program och filmer med höga tittarsiffror har ju reklamavbrott varje kvart. Inte så kul, tycker jag.
Per-Anders

#2 - Veiken

Jag håller med dig. Vi håller på att drunkna i reklam på vissa kanaler.... Vi brukar spela in och sedan spola när reklamen kommer....

Svar: Det är ett bra sätt att slippa reklam.
Per-Anders

#3 - Micke

Har inte så mycket emot reklamen egentligen numera, kollar aldrig på filmer nästan heller förstås, kan ju vara förklaringen då.

Men visst kan det bli lite mycket..det håller jag med om.

Ha en fin helg nu :)

Svar: Jag brukar undvika att titta på reklamkanaler, men ibland dyker det upp ngt program jag vill se.
Per-Anders

#4 - kalebass

Nä, det är ett elände med alla dessa avbrott. Ett avbrott går väl an, men att behöva rusa iväg till toa varje kvart gör ju en alldeles uttorkad...

Svar: Precis. Inte kul alls.
Per-Anders