En man. En Volvo. Två snögubbar

De flesta har väl sett den vid det här laget - Volvos reklamfilm där fotbollshjälten Zlatan Ibrahimović badar i en isvak. Själv skulle jag inte komma på tanken att hacka ett hål i isen på en svensk vintersjö för att bada i iskallt vatten. Jag tycker det är tillräckligt obehagligt att bada i en svensk sjö på sommaren - om inte vattnet är minst 25 grader förståss.
 
Däremot kör jag, precis som Zlatan, Volvo. Fast istället för isbad gör jag snögubbar - levande snögubbar. Kolla in videoklippet ovan hur det går till. 
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Zlatan Ibrahimović, Volvo, Timrå, blogg100, #blogg100, vinter, snögubbar
#1 - BP

Zlatan KÖR inte Volvo, han GÖR REKLAM för Volvo. Han kör några special-Ferrari i stället - smart kille;-) Men strunt i det då - han blev i alla fall inte anfallen av en isbjörn om man säger så;-)

Svar: Men jag kör i alla fall Volvo på riktigt.
Per-Anders

#2 - Åke

Ska vi vara petiga kör inte Zlatan Volvo ;) Så jag har inte sett Zlatans film heller :) Jag tittar mer än gärna på din eminenta film om Volvo och snögubbar... dessutom en massa annat roligt :)

Svar: Jag är i alla fall en äkta Volvoägare.
Per-Anders

#3 - AnnaKK

Ha-Ha! :-D

Jag föredrar absolut att göra snögubbar före bad i isvakar! Men Volvo säljer visst lite bättre nu efter Zlatans insats, så någon nytta var det väl med det också då´rå...

För övrigt blev jag lite intresserad av din pellets! Vi ska installera ett vattenburet värmesystem i en gammal kåk, och pelletspanna är nog det enda som ännu inte har varit uppe till diskussion!? Bergvärme, jordvärme, luftvärme och vanlig hederlig gammal vedpanna har vi dividerat hitan och ditan, så det är väl lika bra att komplicera det hela med ytterligare en sak!? ;-)

Svar: Nädå, ingen snö här inte. Det har varit vår i flera veckor. :-)

Svar: Tycker absolut du ska prova pellets.
Per-Anders

#4 - KajsaLisa

Du borde nog kontakta Volvo om den där. Dom som kommer efter kan du sälja till IF, dont you worry bout a thing :)

Svar: Bra idé. Filmen borde nog vara värd en slant.
Per-Anders

#5 - Rozie

Hahaha! Häftigt klipp! Vad du är duktig på att skapa dessa underbara klipp som du visar. =)

Svar: Tack!
Per-Anders