Sen promenad genom Sliema

 
Det var i somras på Malta. Vi promenerade en sen kväll genom stadsbebyggelsen i Sliema. Jag stannade till då och då och fotograferade. Det var ganska mörkt ute och eftersom jag inte hade något stativ med mig (för det har man naturligtvis inte när man går på restaurang på en semesterort) var det lite trixigt att hitta stabila ytor att ställa kameran på (det blir ganska lång slutartid när det är mörkt ute och enda belysningen är små försynta gatlysen).
 
Bilden ovan är en av dem jag tog under promenaden. I min iPad har jag sedan kört bilden genom HDR-filtret och fick därmed fram strukturen på husfasaden. Det blev nästan lite spöklikt. Men coolt. 
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Sliema, Malta, HDR, foto
#1 - Veiken

Läckert! Finns det ett HDR-filter i iPaden? Jag får nog kolla det!

Svar: Jag brukar använda en app som heter Snapseed. I den finns det HDR-filter.
Per-Anders

#2 - Bp

Riktigt coolt! Åsså fick du min favo bil med också. Exakt en sådan ägde jag en gång i tiden:-)

Svar: Coolt!
Per-Anders

#3 - Åke

Mycket härlig effekt! Gillar skarpt 😊 Lagom känsla! Visade bilden för en arbetskamrat som har haft en liknande bil, men lite nyare. Han smålog och berättade minnen. Verkar vara en sevärd ö. Tack för kommentaren angående objektivet! Ibland får jag denna effek, speciellt när det är en lampa med i bilden. Jag tycker inte det stör utan tvärtom. Jag har inget filter på mina objektiv det har jag slutat med förutom att jag har två olika stjärna/kross filter ibland.

Svar: Visst är det den sortens bilar som kallas hundkoja.
Per-Anders

#4 - anneli

Skitsnyggt!

Svar: Tack.
Per-Anders