Nåt kanske händer när snön smälter

 
Jag har tidigare berättat här på bloggen om bygget av en skateramp utanför mitt jobbfönster. Det är snart ett år sedan bygget påbörjades och under året som gått har bygget pågått endast periodvis. Ibland har det dykt upp en grävmaskin som har grävt lite och sedan försvunnit. Sedan har inget hänt på flera veckor. 
 
Under den här vintern verkar arbetet ligga nere helt och hållet. Det ska bli intressant att se vad som händer när det blir vår och snön smälter. Kommer arbetet att återupptas då? När beräknas skaterampen bli färdig?
 
Bilden ovan tog jag idag på den blivande skaterampen som just nu är klädd i vinterskrud.
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Skateramp, skateboardramp, Sundsvall, vinter
#1 - Bp

Ja den rampen verkat inte ha hög prioritet hos Sundsvalls kommun. Men om de målar den vitt som på din bild så blir den ju riktigt snygg;-)

Svar: Då skulle det se ut som snö både sommar och vinter.
Per-Anders

#2 - Micke

På kneget har de hållt på sen efter sommarlovet, duscharna i gympan började de greja med i November, först i fredags blev de klara, och då hade det stått still i 3 veckor helt o hållet.
Ingen prioritering där heller verkar det som.

Tycker de borde göra färdigt saker de påbörjar, men de åker runt o gräver, pular lite varstans i en ring så att det ska se ut som om de gör nåt ordentligt på fler ställen...knepigt det där. :(


Svar: Ja, så är det.
Per-Anders

#3 - Åke

En mycket vacker bild över ån och parken! Konstigt att de inte gör klar den någon gång... Jag ska damma av min bräda och testa någon gång ;)

Svar: Jag har ingen bräda men kanske skaffar en när skaterampen blir klar.
Per-Anders

#4 - Åke

Bra där Anders! Vi tar på oss fullständig hockeyutrustning och testar :)

Svar: Ja, kanske bäst att klä på sig ordentligt.
Per-Anders