Pajaspartiet klipper till - den här gången utan järnrör

Ja, vad säger man?
 
Pajaspartiet Sverigedemokraterna har slagit till med full kraft. Den här gången lämnade man järnrören hemma och istället klippte man till med beskedet att man tänker fälla regeringens budgetförslag. 
 
Skälet är en hämnd för att den socialdemokratiska regeringen inte vill ta i SDs rasistpolitik. 
 
Sverigedemokraterna talar om en en gigantisk invandring som är ett hot mot Sverige. Ett betydligt större hot mot det svenska samhället är väl istället Sverigedemokraterna, ett parti vars inskränkta budskap och främlingsfientliga politik håller på att förgifta Sverige - ett parti vars företrädare hytter med järnrör och ägnar sig åt näthat. 
 
Frågan är vad som händer nu. Bir det nyval? Tänker Alliansen bilda regering med SD? Själv kan jag inte låta bli att fundera på hur ett eventuellt nyval skulle sluta. Skulle Socialdemokraterna ta chansen (och har partiet förmågan) att förbättra valresultatet från september, eller finns det en risk att SD får ännu fler röster?
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Sverigedemokraterna, Alliansen, Löfvén, budget, budgeten, politik, socialdemokraterna
#1 - Mia

Ja hur ett nyval skulle arta sig är förstås svårt att tro något om just nu. Jag förvånas dock att en massa nyhetskanaler sänder hela sd:s propagandiska tal rakt ut - utan att frågor eller någon diskussion om vad de har att säga! Snacka om PR-jippo!

Jag är lika besviken som du!

Svar: Precis. SD missade inte chansen att förtydliga vilket obskyrt enfrågeparti de faktiskt är. Jag antar att det var tanken med deras budgetpajaserier.
Per-Anders

#2 - Anonym

Du glömmer en sak - SD är (tyvärr) Sveriges trede största parti. Socialdemokraterna tar inte i SD med en tång, men de erkänner Palestina och Hamas. Nå't fel är det. Nyval - ja... kaos är det ju redan. Kan det bli värre - troligen. Synd att Sverige körs i botten på det här sättet - nationellt och inte minst internationellt.

Svar: Ja, SD är tyvärr Sveriges tredje största parti. Det är ett stort problem.
Per-Anders

#3 - Kenneth

ja så det kan bli en massa röra runt i grytan så kanske det blir bra :)

Svar: Typ både och.
Per-Anders

#4 - Moi

Först vill jag klargöra att jag inte på någon punkt sympatiserar med SD!!
Men "krisen" som nu uppkommit anser jag bero lika mycket på Alliansen som på SD. Ingen av dem vill avvika från sin egen budget.
Att SD är landets tredje största parti kan man bara beklaga men i en demokrati ska folkets vilja respekteras. De människor som röstat på SD får inte del av vår sk demokrati.
Ge dem fyra år, vid nästa val har sd gjort bort sig så att ett omval är näst intill otänkbart.

Svar: Risken är stor att fyra år med SD vid makten skulle medföra svåra konsekvenser för Sverige.
Per-Anders

#5 - Veiken

En kvarts miljard åt h-e bara för att 13%-partiet tänker sänka allt och alla som inte röstar på deras partis nycker.
Jag tycker mig se ett brunt moln vid horisonten! Måtte svenskarna besinna sig!

Svar: Håller med.
Per-Anders