Viktigt meddelande till alla villatjuvar

 
Var och varannan dag kommer det uppgifter om ännu ett villainbrott i området där jag bor. Det har varit väldigt många villainbrott den här sommaren och jag läste nånstans att Västernorrland är en av de värst drabbade regionerna i Sverige. Det har till och med inträffat fall där tjuvar varit i farten fastän villaägaren själv varit hemma. 
 
Fast som tur är har vi en egen insatsstyrka här i området som med kort varsel rycker ut om en tjuv är i farten. Se filmen ovan hur det kan se om en inbrottssituation uppstår. 
 
Budskapet till alla tjuvar är alltså: håll er borta från min gård, annars kanske ni får ont i baken.
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Villainbrott, Timrå, Sundsvall, Västernorrland, inbrott
#1 - AnnaKK

Med jägare i huset borde det ju kännas lugnt, fast det vill ju till att dom vaknar ifall tjuven kommer mitt i natten... <:-I Man vill ju gärna tro att man vaknar av minsta lilla ovant ljud, men så är det ju dessvärre inte. Så skurkarna som har specialiserat sej på att bryta sej in medans folk ligger och sover, är nog tyvärr helt rätt på det. Hua!!! 8-X

Känner förresten ett par som fick sin bil stulen en natt, och den stod parkerad bara några meter ifrån deras sovrumsfönster. De tror att de hörde när den startades, men det var ju på sätt och vis ett bekant ljud så de reagerade inte ändå... Och nu mera har de ett gigantiskt baseball-trä liggandes under sängen, om utifall att de skulle få ett nytt ovälkommet besök. :-(

Svar: Tur jag har ett eget SWAT-team som kan jaga tjuvarna.
Per-Anders

#2 - BP

Alltid beredd! Hahaha! Tjuvarna blir allt fräckare. Här har de kollat om folk är hemma eller inte genom att omplacera olika föremål som ligger t e x på uppfarten. Visste inte att ni var så drabbade.

Svar: Precis det tricket använder de sig av här också.
Per-Anders