Kattens lek med den imaginära råttan

 
Ja, jag brukar ibland roa mig med att göra små filmer. I dessa filmer händer de mest oväntade saker, allt från rymdskepp som landar på villatomten till pepparkaksgubbar som springer över köksbordet. För att göra dessa filmer använder jag två appar i min iPad, FxGuru och Action Movie. 
 
Att sitta och pilla med dessa appar skänker mig avkoppling och inre frid.
 
Härom veckan kom en uppdatering av FXGuru med ett gäng nya effekter, bland annat en där en råtta kryper ut ur ett flingpaket. För att testa hur effekten såg ut satte jag mig vid köksbordet för att provfilma. Precis när jag startat inspelningen kom vår nyfikne katt för att kolla vad jag höll på med (vilket han alltid gör när man sätter sig vid köksbordet). Han hoppade upp på bordet och nosade framför min iPad (kanske med förhoppningen att hitta något ätbart). 
 
Resultatet blev skojigt. På den färdiga filmen ser det ut som om det är råttan som katten är nyfiken på, fast i själva verket är det bara ett tomt bord. Se mitt fullbordade filmiska verk här ovan. 
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Blogg100, katter, råttor, möss, frukost, Timrå
#1 - BP

Hahaha! Skitbra! Snacka om sammanträffande. Tänk om katten hade gjort ett försök att fånga den imaginära råttan - hahaha!

Svar: Ja precis.
Per-Anders