Woke up this morning

 
Lycka är när jag vaknar på morgonen och ligger och funderar en stund vad klockan kan vara och när jag till slut vänder mig om för att titta på klockradion ser jag att den visar 5:22. Yes, tänker jag. Nu får jag sova 1,5 timme till. 

Mindre lycklig blir jag när jag vaknar och det visar sig att klockan är 6:44, dvs en minut innan jag satt klockradion på väckning. Sånt är väldigt jobbigt. 
 
Bilden ovan har inget att göra med när man vaknar. Jag tog bilden i Timrå centrum för ett tag sedan. Undrar om man ska betrakta cykeln som ett renoveringsobjekt eller som en konstinstallation.
 
 
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Cykel, konstinstallation, Timrå
#1 - BP

Känner igen det där med väckarklockan. Du och jag går nog upp ungefär samtidigt. Min klocka ringer vid 07:45 åsså snoozar jag till 07:00 för det mesta, men då måste jag skynda mig för maken snoozar aldrig. 07:00 går väckningen å då stiger han upp. 10 minuter alldeles för mig själv...

Cykeln är definitivt inte konst. Skrot skulle jag vilja säga.

Svar: Vad gör du under de där 10 minutrarna?
Per-Anders

#2 - Micke

Min klocka står inställd för väckning kl 06:00 numera..fast jag vaknar vid 5 varje morgon och kan inte somna om..mycket skit på tv vid den tiden..jag lovar..förr gick ju åtminstone typ MAGNUM på tv vid den tiden..borde vara nån lag som förbjuder tv-bolag att ta bort sådana klenoder ur programmet ;)


Svar: Ser du på TV klockan fem på morgonen när du inte kan sova..? Jag skulle nog ligga kvar i sängen.
Per-Anders

#3 - annika

Hm, det var förmodligen enklare att förstöra cykeln än vad det är att reparera den. Installation låter kanske mer kulturellt än renoveringsobjekt...

Svar: Just det. Kulturellt.
Per-Anders

#4 - Mia

Jag fastnade för bilden... jag är rädd om min cykel, är rädd för att något liknande ska hända eller att någon del av cykeln är borta och endast bakhjulet fastkedjat i en stolpe när jag parkerar den där det passerar mycket folk... :-)

Väckarklocka... visst kommer jag ihåg hur den kan skrälla vid alldeles olämplig tid.. men just nu lever jag ett behagligt ledighetsliv... ;-)

Svar: Fast egentligen tror jag stöldrisken är minst där det rör sig många människor. Risken att bli upptäckt borde vara stor då.
Per-Anders