Hur låter egentligen sötmjölk? Som Kevin Walker?

 
Jag minns min barndom. Den ägde rum på typ 1960-talet. Min pappa sa ofta att han tyckte Lasse Lönndahl lät, och såg ut, som "sötmjölk". Jag tolkade det som att min far inte var någon större fan av denne, på den tiden populäre, sångare.
 
Härom dagen tittade min sambo på senaste avsnittet av Idol på TV4 Play. En av deltagarna där heter Kevin Walker och kommer från Sundsvall. Förutom att Kevin Walker sjunger så har han också en karriär som fotbollsspelare i GIF Sundsvall. En stund in i programmet ropar sambon till mig: "kom och kolla, nu sjunger Kevin".
 
Jag hade tidigare inte hört Kevin Walker sjunga men har noterat skriverierna i lokalmedia om hans logistikproblem eftersom vissa av hans fotbollsmatcher sammanfallit med Idolprogrammet. Jag har också förstått att hans sångarinsatser i Idol gjort honom väldigt populär. 
 
Men det är när jag ser, och hör, Kevin Walker sjunga i Idol som jag tror jag förstår vad min far menade med "sötmjölk". Kanske lite svårt att beskriva i ord men, typ: kille på TV som sjunger fastän han egentligen inte kan, men blir populär därför att han ser löjlig ut. 
 
Tacka vet jag filmjölk.
 
 
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Musik, Kevin Walker, idol, sötmjölk
 
#1 - KajsaLisa

Sötmjölk har jag aldrig hört talas om. Däremot blev jag drabbad av Starkmjölk på ett scoutläger på Vässarö. Starkmjölk var ett seniorlag från Luleå tror jag som terroriserade lägret med att spela Inatt inatt med Black Jack oavbrutet under en vecka under dygnets alla ljus timmar. Blev tillslut som kinesisk vattentortyr.
Men jag lägger in något bättre åt dig yhio med keps :)
http://www.youtube.com/watch?v=U04dUbfcYlU
http://www.youtube.com/watch?v=80kCYcrCzs8

Svar: Sedärja. Starkmjölk med keps.
Per-Anders

#2 - BP

Hahaha! Hr faktiskt hört talas om killen, fast då bara i fotbollssammanhag. Å vad jag förstår av ditt inlägg å kan jag skippa resten.
Killen kanske ska satsa på en sångkarriär - nu när Sundsvall ska spelar i Superettan nästa år...

Svar: Han slipper i alla fall problemet med Idolprogram och matcher som krockar.
Per-Anders

#3 - Kenneth

ja tydligen kan man gå långt på det mesta

Svar: Det behöver inte alla gånger nödvändigtvis vara kvalitet som tar en långt.
Per-Anders

#4 - Micke

Minns nygammalt från min barndom med Bosse Larsson...mormor skulle absolut kika på det...sen kom väl den där Lönndahl...jo...förstår hur din far tänkte.

IDOL? Över min avlidna och späda lekamen ;)

Svar: Inte heller Bosse Larsson tillhör min skara av favoriter på TV.
Per-Anders

#5 - Lotta

Sötmjölk! haha..den var bra! Då håller du inte din fru sällskap på fredagskvällen mellan 20.00-21.30 med andra ord. Nog är han söt som mjölk den där Kevin.

:-)

Svar: Nä, just den tiden på fredagskvällar håller jag mig långt bort från TVn. Idol får hon se på själv.
Per-Anders

#6 - Veiken

Sötmjölk har nu fått en ny betydelse för mig! Vi har ingen TV just nu, så jag såg inte programmet.

Svar: Ingen TV..? Överlever man sånt?
Per-Anders