Snart redo för Melodifestivalen

I begynnelsen skapade Gud Melodifestivalen. Sedan ett antal år tillbaka finns även en variant för ungdomar kallad Lilla Melodifestivalen. Nu undrar jag om det finns någon Stora Melodifestivalen för oss över 50 som gillar typ hårdrock och blues. Om så är fallet skulle jag kunna tänka mig att ställa upp med ett bidrag.
 
Jag ska bara träna lite till på appen Garage Band i min iPad.
 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Melodifestivalen, iPad, blogg100, #blogg100, mellon, mello
#1 - BP

Du - jag undrar om Gud har nå't att göra med melodifestivalen. Kan h*n ha så otroligt dålig smak vad gäller de svenska bidragen. Åt andra sidan är h*n ju väldigt förlåtande har jag hört;-)

PS. Springsteen, Bowie, Neil Young, Lou Reed - var finns de... DS.

Svar: Några av dem finns i alla fall i mina spellistor på Spotify.
Per-Anders

#2 - Veiken

Vi får rösta på Louise Hoffsten! :) Jag skulle kunna rösta på galningarna Körberg, Malmberg, Rabaeus och Ronander bara för att det är så jävla kul med en jävla schlager! :) Ha det!

Svar: Både Hoffstens och grabbarnas låtar är trevliga. Frågan är om de har någon vinnarpotential i Europafinalen. Fast jag kommer inte på någon annan av de svenska finallåtarna som har det heller.
Per-Anders

#3 - KajsaLisa

Hörde Ralf Gyllenhammar på radion igår, gillade inte låten på TV men nu tyckte jag det lät Mustasch om den. Antingen har dom börjat med riktig hårdrock där eller också har det blivit något fel på mig.
Så här låter han i alla fall normalt.
https://www.youtube.com/watch?v=1hQsENZEAoA

Svar: Själv tycker jag Black City med Mustasch är en bra låt.
Per-Anders