Färdigbadat för denna gång

 
Idag har vi varit och badat i Golden Bay på nordvästra Malta. Vi tog lokalbussen från Valletta och fick på köpet en fin tur genom den maltesiska landsbygden. Att åka lokalbuss på Malta är för övrigt ett lättsamt och smidigt sätt att ta sig fram. Hyfsat billigt är det också.
 
Stranden var jättefin och vågorna jättehäftiga. Vanligtvis är jag en badkruka men när vattnet är varmt och vågorna höga då tycker jag faktiskt det är roligt att bada. 
 
Ikväll har vi vår sista kväll här på Malta och i morgon flyger vi hemåt igen. En vecka går fort men vi har hunnit med en hel del och vi är riktigt nöjda med vår vistelse här. Troligen kommer vi inte att bada så mycket mer här utan de timmar vi har till förfogande innan flyget går i morgon ska vi ägna åt lite shopping. 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Malta, Golden Bay,
#1 - BP

Ja en vecka går alldeles för fort. Kul att du är nöjd med din semester på ön! Vädret var det ju iaf inget fel på.

Svar: Det var varmt och soligt hela tiden.
Per-Anders

#2 - AnnaKK

Hoppas hemresan går bra, och att alla väskor mm också är med hem utan några underliga omvägar och så där. :-) Även om en semestervecka går alldeles för fort så verkar ni ha haft en jättehärlig och fin semester - nu får ni njuta av minnena!! :-)

Svar: Minnena från resan är bara trevliga.
Per-Anders