Faktakoll om kvinnlig åtrå

Om man har Facebook så vet man att det med jämna mellanrum dyker upp inlägg i flödet med diverse hemmagjorda visdomsord som fok har delat och som sedan sprider sig som en löpeld över nätet. Ofta är det nåt om carpe diem, en bild på en soluppgång och ord som happines inkluderade.
 
För ett tag sedan dök nedanstående betraktelse upp i mitt Facebookflöde. Den gången handlade det om kvinnliga amerikanska stjärnor och deras yngre pojkvänner.
 
Madonna is 55, her boyfriend is 22.
Tina Turner is 75, her boyfriend is 40.
JLo is 42, her boyfriend is 26.
Mariah Carey is 44, her husband is 32.
Still single? Relax, your boyfriend is not born yet.
 
Tilläggas bör väl att det inte bara är kvinnliga kändisar som har yngre partners. Jag antar att det är minst lika vanligt bland manliga diton.
 
Men det som jag funderade på var: Stämmer detta verkligen? Har Madonna verkligen en 22-årig pojkvän och är Maria Carey gift med en 32-åring eller är det bara något som någon hittat på och sedan spridit för vinden på nätet?
 
Jag bestämde mig för att ta reda på fakta.
 
Efter lite googlande och tittande på Wikipedia kan jag meddela att det förhåller sig enligt följande:
 
Madonna, 54 år, har en pojkvän som är 24. Han heter Brahim Zaibat och ingår i hennes danstrupp (bilden ovan). Tina Turner är 73 år och gifte sig med Erwin Bach, 57, tidigare i år. Tinas make är alltså lite äldre än vad som angavs ovan. Jennifer Lopez, 43, är ihop med en gosse vid namn Casper Smart som är 25 år. Mariah Carey, 43 är gift med Nick Cannon, 33.
 
Det stämde alltså - nästan.
 
Vad kan vi då lära oss av detta? Tja, vad vet jag? Troligen ingenting mer än att kärleken är gränslös. Fast det visste vi ju förut. 
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Kvinnor, bimbos, Internet
#1 - BP

Vad vi kan lära oss av detta är väl hur enkelt som helst. Pengar lockar, sedan är det bara att blunda - för killarna alltså.

Men rent allmänt tycker jag nog att det är betydligt fler "gubbar" som "importerar" tjejer, speciellt från Thailand - åtminstone här i 08. Å då gäller samma sak - blunda för tjejerna;-)

Svar: Det är alltså inte kärleken som är gränslös utan behovet av pengar..?
Per-Anders

#2 - Micke

Min fru har en make som är några år yngre..han är snygg som sjuttan ;)

Ha de bra Peranders

Svar: Är hon rik och känd?
Per-Anders

#3 - Mia

hehe... ja, kändisar kan...Ibland verkar det som om det är sant det som står i tidningar eller på Fb... eller i vart fall nästan-sant! Inte så dumt att veta, tack för infon! ;-)

Svar: Men sedan är ju frågan hur viktig informationen är. I detta fall kanske inte så mycket.
Per-Anders

#4 - Jessica Högberg

Ha ha, bra där!! Nu vet vi;)
Ginger Joe är ganska god, mycket läskande men lite söt för min smak... Klart värd en provsmak;)

Svar: Ska testa den vid tillfälle.
Per-Anders

#5 - Veiken

Åldern spelar ingen roll, härligt. Jag är mycket yngre än min man - hela tre år! Gillar att trycka på det ibland! Lammkött, du vet. Hahaha!

Svar: Min sambo är också tre år yngre än mig. Ungdom attraherar...
Per-Anders

#6 - Lennart

Jag är 45 och min A är 41, fast vi känner oss unga, som tonåringar. Kanske för att vi träffades då för 30 år sen och lärde oss känna oss? Jag vet inte, hur ska man egentligen känna sig som 45? Jag får visa leg på systemet och får ofta höra att jag ser så ung ut. När jag hälsar på mamma känner jag mig som en liten gosse, då säger hon att det är ju helt fel för jag är ju vuxen. Vad är ålder egentligen?

Svar: Ålder är egentligen bara ett mått på hur långt man kommit på livets transportsträcka.
Per-Anders

#7 - Åke

Ålder saknar betydelse tycker jag, dessutom är kärleken blind :) och när man slutar leka är man gammal :) är förresten 7 år yngre än min sambo... Firade 25 år i våras :)

Svar: Grattis!
Per-Anders