Rapport från personvågen

Nu har jag hållit på i en dryg månad med mitt viktminskningsprojekt och jag har faktiskt gått ner ett par kilo. Men jag vill ner några till. Den dödsångest jag kände för en dryg månad sedan är nu förbytt i en inre frid, ty blodtrycket har sjunkit till en normal nivå och därmed också den överhängande dödsrisken. Men med minskad dödsångest blev också motivationen mindre att gå ner i vikt. 
 
Kampen går dock vidare. Jag fortsätter mina halvtimmespromenader och försöker äta så "rätt" som möjligt. Men eftersom det för närvarande är ohyggligt kallt ute känns det inte kul att gå ut. Det gäller också att vara väldigt fokuserad vid matbordet, annars är det lätt hänt att det slinker ner en extra portion köttfärssås. 
 
Min aktuella viktstatus går att kolla in längre ner till höger (Beach 2013).
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om #blogg100, blogg100, viktminskning, dödsångest
#1 - BP

Stort GRATTIS till att du är på rätt väg. Å det är just här och nu att du ska fortsätta att leva "sunt". Det kallas för förebyggande underhåll som du har igen sedan. Så fortsätt P-A!!!

Svar: Jajemän. Det är framåt som gäller. Eller neråt, kanske.
Per-Anders

#2 - BP

Kollade #blogg100. Vilken rolig idé! Har inte sett den förut. Kul att du upptäckte den! Är tyvärr för sent ute, deadline var ju den 23 januari, men nästa vända ska jag definitivt hänga på. Påminn mig bara!

Svar: Man kan gå med efter den 23e. Vad jag förstått kan du gå med när du vill.
Per-Anders