SD-politiker ertappade med SD-åsikter

Ja, vad säger man? Sverigedemokraterna did it again. Idag avslöjade Expressen att ett antal sverigedemokratiska politiker skrivit anonyma inlägg på bland annat rasistsajten Avpixlat. 
 
Exempelvis har Anders Dahlberg, SD-politiker från Arlöv skrivit under pseudonymen Malmoman64: "Det enda sättet vi kan ta tillbaka Sverige på är nog med våld. En revolution helt enkelt, där vi tar avstång ifrån och vill ha bort det mångkulturella samhället. Med vapenmakt. Då kan vi kanske kasta ut alla grottmänniskorna."
 
Gerd Wall, SD-politiker från Vadstena har under pseudonymen "bilbobagger" bland annat skrivit om tiggare: "...däremot har jag snubblat på deras ´muggar´ några gånger, ganska kul faktiskt, då blir de snabbt friska från div. sjukdomar som de påstår sig ha. Funkar varje gång."
 
Fler exempel finns att läsa här.
 
Som en följd av avslöjandena ovan har flera SD-politiker idag avgått från sina poster. I kvällens sändning av Aktuellt deltog SDs pressekreterare Linus Bylund som sa att "idioter, bonnläppar och rasister" inte hade i SD att göra.
 
Okej..?
 
Frågan är vad dagens avslöjanden kommer att innebära för Sverigedemokraternas opinionssiffror. Efter fjolårets järnrörsskandal (som för övrig även den gången avslöjades av Expressen), steg deras opinionssiffror och man kan undra om det ska bli så även denna gång.
 
Kan det verkligen vara så att typ tio procent (vilket är den ungefärliga opinionssiffra SD brukar hamna på) av Sveriges befolkning vill ha politiker som säger om flyktingbarn: "Hoppas de svälter sig till döds" (Marie Stensby, SD-politiker från Föllinge) eller "Hets mot folkgrupp är en av de finaste utmärkelser man ha i sitt cv" (Tommy Jonsson, SD-politiker från Ystad)?
 
Jag vill inte ha sådana politiker. Vill du?
 
 
Läs även andra bloggares åsikter om Sverigedemokraterna, SD, Avpixlat, näthat
 
SVD:
#1 - BP

Att dessa idioter valdes in i Riksdagen säger väl allt om vad 10 procent av den svenska befolkningen uppenbarligen tänker...

Svar: Vi får hoppas att de tänker om.
Per-Anders

#2 - KajsaLisa

Tror egentligen att förutom den hårda kärnan, som dessutom håller på att utesluta varandra så består partiet nog av proteströstare. Men det här borde få dom att tänka till.

Svar: Men att proteströsta på ett parti som är fullständigt livsfarligt är nog inte så smart. Det är bra att SD synas ordentligt i media så att folk förstår vad partiet egentligen står för.
Per-Anders

#3 - Kenneth

Trevlig Lucia önskas dig

Svar: Trevlig Lucia!
Per-Anders

#4 - kalebass

Det är samtidigt riskfyllt att avfärda partiet som ett skämt, alltför många av folket har samma åsikter,(även sådana som inte röstat på dom). Skulle en karismatisk ledare dyka upp så är det nog dessvärre kört!

Svar: Precis. Därför är det viktigt att bemöta SD med fakta och goda mänskliga värderingar.
Per-Anders